Neler Yeni

Ucuz ve güvenilir bilgisayar parçalarını nereden bulabilirim?

chestui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat.
Merhabalar hocam, şu sıralar bilgisayar toplamak istiyorum. Önümde üniversite var fakat laptop fiyatları malum ve laptoplara sıcak bakamıyorum, daha çok onlar bize sıcak bakıyor ^^
10k civarı bir bütçem var diyelim, kasımı kaçırdım ama şu saatten sonra almak mantıklı mı? Alacaksam nerede parça kovalamalıyım? Fiyatlar düşer mi? Düşecekse ne zaman?

Teşekkürler

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Kürşat
Merhabalar hocam, şu sıralar bilgisayar toplamak istiyorum. Önümde üniversite var fakat laptop fiyatları malum ve laptoplara sıcak bakamıyorum, daha çok onlar bize sıcak bakıyor ^^
10k civarı bir bütçem var diyelim, kasımı kaçırdım ama şu saatten sonra almak mantıklı mı? Alacaksam nerede parça kovalamalıyım? Fiyatlar düşer mi? Düşecekse ne zaman?

Teşekkürler
itopya
gaminggen
sinerji
incehesap
teknobiyotik
inventus
tebilon
moleculepc
teknogenetik
qp
pckolik
gencergaming
gelbura
webdenal
depopark
quantumgaming
jumbum

Gibi siteler genellikle güvenilirdir(dolandırıcı dediğiniz varsa sileyim de başımız ağrımasın sonra :D)
Bunun yanında akakçe ve epeyi kontrol et. Bu siteler genellikle akakçede listelenmiyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S

Teşekkürler
hocam ilk olarak hayırlı olsun diyelim alacağın parçalara veya sisteme
tek tek parça halinde alacaksan forumda aktif olmanı tavsiye ederim indirimli ürün olunca forumdaki dostlar paylaşıyor ve anında tükeniyor elini hızlı tutman lazım
güvenilirlik konusuna gelecek olursak ismini duyurmuş sitelere ve garanti veren sitelere yönelebilirsin
son olarak asgariye zam gelmeden almaya bak asgariye zam gelirse bilgisayar piyasası alır başını gider

chestui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ilk olarak hayırlı olsun diyelim alacağın parçalara veya sisteme
tek tek parça halinde alacaksan forumda aktif olmanı tavsiye ederim indirimli ürün olunca forumdaki dostlar paylaşıyor ve anında tükeniyor elini hızlı tutman lazım
güvenilirlik konusuna gelecek olursak ismini duyurmuş sitelere ve garanti veren sitelere yönelebilirsin
son olarak asgariye zam gelmeden almaya bak asgariye zam gelirse bilgisayar piyasası alır başını gider
Ryzen 5 5600 ve 2060 super sistem düşünüyorum. Düzenli biriktirmeme rağmen zaten sürekli fiyat artıyor. Forumda aktif olup kovalayacağım teşekkürler.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Ryzen 5 5600 ve 2060 super sistem düşünüyorum. Düzenli biriktirmeme rağmen zaten sürekli fiyat artıyor. Forumda aktif olup kovalayacağım teşekkürler.
10k bütçeye biraz zor onlar ama yine de iyi şanslar
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer ünide başka şehire gideceksen ya da aile evinden ayrılıp yurtta kalacaksan laptop tavsiye ederm kasa çok zorluk çıkartır taşıma anlamında

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Kürşat
2060 super miadı doldu artık bulsan da fiyatına değmeyecek. 10kya maalesef 5600 ve rx 6600 toplamak zor. Rx6600 kovalamanızı öneriyorum.

chestui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k bütçeye biraz zor onlar ama yine de iyi şanslar

eğer ünide başka şehire gideceksen ya da aile evinden ayrılıp yurtta kalacaksan laptop tavsiye ederm kasa çok zorluk çıkartır taşıma anlamında
Ben de istiyorum laptop ama güncel oyunları rahatlıkla açacak, bütçeme uygun ve uzun süre gidecek bir laptop yok (bulamadım)

2060 super miadı doldu artık bulsan da fiyatına değmeyecek. 10kya maalesef 5600 ve rx 6600 toplamak zor. Rx6600 kovalamanızı öneriyorum.
Baya cahilim açıkçası. Rx6600 toplamak neden zor? Fiyatı yönünden mi, eşleştiği parçalar nedeniyle mi?

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Ben de istiyorum laptop ama güncel oyunları rahatlıkla açacak, bütçeme uygun ve uzun süre gidecek bir laptop yok (bulamadım)
hocam 15-16k ya 1650 li laptop bulabilirsin eğer bütçen daha varsa 3050ti laptobum var 2. el kısmına bakabilirsin

chestui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat.
hocam 15-16k ya 1650 li laptop bulabilirsin eğer bütçen daha varsa 3050ti laptobum var 2. el kısmına bakabilirsin
Ben 15k ya çıkana kadar o bilgisayar 20 olur :(

Maksimum 12k laptop öneriniz de varsa alabilirim. Enazından uygun gelirse seçeneklerimden birisi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,426
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom