Arama sonuçları: *

1. E

Gamepower saber rgb blue switch Q

ortalık karıştığı icin emin olamıyorum
  2. E

@White Ravens hocam ayıracak vaktin varsa bi discord konuşabilirmiyiz
  3. E

başka fikri yada önerisi olan varmı
  4. E

@White Ravens hem rgb si hemde klavye tarzı hoşuma gittiği icin aldım yorumun icin teşekkür ederim bilgileri değerlendirip iade edip etmeyeceğime karar vereceğim
  5. E

PC toplama Yada hazır sistem önerisi 20.000TL altı olursa sevinirim

sana tek bir tavsiye masaüstü al sakın leptopa bulaşma 1661867367 ve kasa alacaksan bilgisayar hoca kanallarını takip et indirimi yakala ben o şekilde aldım
  6. E

@lexerotk discordun varmı hocam ordan konuşalım bi gösterebilirmisin bana rica etsem zamanın varsa
  7. E

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız icin klavye 2 eylül günü geliyor kutu acmadan geri iade edeceğim. 1661867150 benim sefa diye bir arkadaşım var o red switch kullanıyor ve yaklaşık 6 aydır kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını fakat insanların red swithin tuşlarının uzun zaman...
  8. E

fiyat trendyoldan aldım https://www.trendyol.com/gamepower/saber-full-rgb-blue-switch-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-turkce-q-p-31379136?boutiqueId=612242&merchantId=4367 bunu aldım hocam
  9. E

Öneri Mousepad Önerisi Lazım

https://www.trendyol.com/voground/rgb-siyah-kaymaz-mouse-pad-80x30-cm-p-95727009?boutiqueId=606554&merchantId=449633 önerimdir hocam 3 aydır kullanıyorum kayma vesaire yaşamadım masanın bi tık benzeri bendede var bu yüzden almıştım ve gayet memnunum 1661866795 şuanda indirimde almanı öneririm
  10. E

teşekkürler yardım icin fakat blue switch aldım blue switchtede aynı sorunu yaşarmıyım
  11. E

Sizce zam mı gelecek indirim mi gelecek ?

hocam biran önce toplamanız daha mantıklı cükü dünya genelinde parça sıkıntısı cekiliyor bircok firma stokları yenileceğini belirtti fakat bu durum birsüre daha düzelmeyeceğe benziyor heran zam gelebilir.
  12. E

tamam hocam geri iade edeceğim
  13. E

@a0p3r keşke nedenini söylesen
  14. E

hocam bilemiyorum ya tamda emin değilim 1661866188 @lexerotk neden böyle düşünüyorsun hocam
  15. E

satın aldım sizce alınır mı? cevap veirrmisiniz tam emin değilim fakat bilen insanlar cevap verirse iyi olur blue switch de belirli bir süre sonra w e tuşları cift yada tutukluk yapabiliyormuş diye duydum
Geri