Gamepower saber rgb blue switch Q

hocam bilemiyorum ya tamda emin değilim
Sanırım 2 yıldan uzun süredir kırmızı switch modelini kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Ara ara temizlemek gerek.
Ödediğin ücret ile daha iyisini alma imkanın yoksa yapacak bir şey yok. Güle güle kullan.

@lexerotk discordun varmı hocam ordan konuşalım bi gösterebilirmisin bana rica etsem zamanın varsa
Hocam varda öyle gözle gorülcek bişey degil. Tuşlara ilk aldığıma göre biraz daha zor basılıyor sana öyle anlatayım. Zaten fark ettiğim an dedim aha ömrü doluyor diye.

@White Ravens hem rgb si hemde klavye tarzı hoşuma gittiği icin aldım yorumun icin teşekkür ederim bilgileri değerlendirip iade edip etmeyeceğime karar vereceğim

Ekler

• IMG_20220830_165334.jpg
    IMG_20220830_165334.jpg
    71.1 KB · Hit: 27
İade etmene gerek yok, ben de uzun süre kullanmıştım. Yay sesi oluyor ona yapacak bir şey malesef o da ekstrem rahatsız edecek düzeyde değil. Bu fiyatlara daha iyisi bulunur mu bilmiyorum. Güle güle kullan.

Bu arada yay/çınlama sesi bir süre sonra geçiyor.

İade etmene gerek yok, ben de uzun süre kullanmıştım. Yay sesi oluyor ona yapacak bir şey malesef o da ekstrem rahatsız edecek düzeyde değil. Bu fiyatlara daha iyisi bulunur mu bilmiyorum. Güle güle kullan.
Hocam yapamayın allah aşkına etrafımda birsürü mutsuz arkadaşım var gamepower yüzünden. Kedimde araştırmadan ogre aldım ve yay sesleri var. Yeni yenide tuşlar biraz ağırlaşmaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,539
Üyeler
192,398
Son üye
HüseyinRaşit
Geri