lexerotk 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 850 30 Ağustos 2022 #53 White Ravens yazmış: Ne kadar ararsam, o kadar çok Steelseries şikayeti buluyorum. O zaman senin dediğine göre SteelSeries ürünleri kalitesiz mi oluyor? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı şey gamepower içinde geçerli
White Ravens yazmış: Ne kadar ararsam, o kadar çok Steelseries şikayeti buluyorum. O zaman senin dediğine göre SteelSeries ürünleri kalitesiz mi oluyor? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı şey gamepower içinde geçerli
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,288 En İyi Cevap 5 30 Ağustos 2022 #54 lexerotk yazmış: Aynı şey gamepower içinde geçerli Devamı için tıklayın... Ama bu yazdığın mesaj, savunduğun şey için bir cevap değil. Neyse. Anlatılması gerekeni net bir şekilde anlattım. Umarım anlaşılmıştır. İyi forumlar.
lexerotk yazmış: Aynı şey gamepower içinde geçerli Devamı için tıklayın... Ama bu yazdığın mesaj, savunduğun şey için bir cevap değil. Neyse. Anlatılması gerekeni net bir şekilde anlattım. Umarım anlaşılmıştır. İyi forumlar.