Neler Yeni

Gamepower saber rgb blue switch Q

emobey33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
teşekkürler yardım icin fakat blue switch aldım blue switchtede aynı sorunu yaşarmıyım

federalper

80+ Silver
neden? tamam nu klavye alınmaz da hiçbi klavyesi alınmaz demek çok saçma
Haklı hiçbir modeli alınmaz hepsi aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler yardım icin fakat blue switch aldım blue switchtede aynı sorunu yaşarmıyım
ilerde yaşarsın şans işi ayrıca kaç liraya aldığını bilmiyorum ama sıfır aldıysan o fiyatı ürün zaten haketmiyor.

lexerotk

80+ Bronze
neden? tamam nu klavye alınmaz da hiçbi klavyesi alınmaz demek çok saçma
Gamepower ın çoğu modeline baktım hep aynı sorunları var. Kulaklıkları desen dipsesin içinde boğuluyor. Yazılım desen o da kötü

federalper

80+ Silver
Gamepower ın çoğu modeline baktım hep aynı sorunları var. Kulaklıkları desen dipsesin içinde boğuluyor. Yazılım desen o da kötü
Marka direkt çöp yani bulaşılmaması gerekn bir marka her çevre birimi olarak. Zaten bütün klavyeleri tasarım dışında aynı yani aynı switchleri aynı pcb vs.

lexerotk

80+ Bronze
aynı marka switch. Bence olur.

Marka direkt çöp yani bulaşılmaması gerekn bir marka her çevre birimi olarak. Zaten bütün klavyeleri tasarım dışında aynı yani aynı switchleri aynı pcb vs.
Keycaplerine bakıyorum bütün klavyelerde aynı :D

lexerotk

80+ Bronze

lexerotk

80+ Bronze
Kendimde ogre kullanıyorum ve mutsuzum

Neden göstermeden kullanmadan bilmeden etmeden yorum yapıyorsun sefil zihniyet.
Etrafımda ucuzluğuna kanıp gamepower kullanan çok insan var bilip bilmeden konuşma. Ayrıca kendi klavyemde gamepower ogre ve gamepower tüm modellerinde aynı şeyleri kullanıyor.

emobey33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız icin klavye 2 eylül günü geliyor kutu acmadan geri iade edeceğim.

benim sefa diye bir arkadaşım var o red switch kullanıyor ve yaklaşık 6 aydır kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını fakat insanların red swithin tuşlarının uzun zaman sonra tutukluk yaptıklarını söylediği icin bana blue switch i önerdi ama şuanda klavyesinde halağa soun yok

lexerotk

80+ Bronze
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız icin klavye 2 eylül günü geliyor kutu acmadan geri iade edeceğim.

benim sefa diye bir arkadaşım var o red switch kullanıyor ve yaklaşık 6 aydır kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını fakat insanların red swithin tuşlarının uzun zaman sonra tutukluk yaptıklarını söylediği icin bana blue switch i önerdi ama şuanda klavyesinde halağa soun yok
bende şimdiden yapmaya başladı gibi tutukluk. Tuşlar ağırlaştı biraz.

emobey33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
@lexerotk discordun varmı hocam ordan konuşalım bi gösterebilirmisin bana rica etsem zamanın varsa

Top Bottom