Haklı hiçbir modeli alınmaz hepsi aynıneden? tamam nu klavye alınmaz da hiçbi klavyesi alınmaz demek çok saçma
ilerde yaşarsın şans işi ayrıca kaç liraya aldığını bilmiyorum ama sıfır aldıysan o fiyatı ürün zaten haketmiyor.teşekkürler yardım icin fakat blue switch aldım blue switchtede aynı sorunu yaşarmıyım
Gamepower ın çoğu modeline baktım hep aynı sorunları var. Kulaklıkları desen dipsesin içinde boğuluyor. Yazılım desen o da kötüneden? tamam nu klavye alınmaz da hiçbi klavyesi alınmaz demek çok saçma
Marka direkt çöp yani bulaşılmaması gerekn bir marka her çevre birimi olarak. Zaten bütün klavyeleri tasarım dışında aynı yani aynı switchleri aynı pcb vs.Gamepower ın çoğu modeline baktım hep aynı sorunları var. Kulaklıkları desen dipsesin içinde boğuluyor. Yazılım desen o da kötü
aynı marka switch. Bence olur.teşekkürler yardım icin fakat blue switch aldım blue switchtede aynı sorunu yaşarmıyım
Keycaplerine bakıyorum bütün klavyelerde aynıMarka direkt çöp yani bulaşılmaması gerekn bir marka her çevre birimi olarak. Zaten bütün klavyeleri tasarım dışında aynı yani aynı switchleri aynı pcb vs.
İade ette alacaklarını sanmıyorum kutusu açıldıktan sonra.fiyat trendyoldan aldım https://www.trendyol.com/gamepower/...-p-31379136?boutiqueId=612242&merchantId=4367 bunu aldım hocam
Hocam sen güven bize gamepower alma. Hayır gelmez sana bu klavyeden.fiyat trendyoldan aldım https://www.trendyol.com/gamepower/...-p-31379136?boutiqueId=612242&merchantId=4367 bunu aldım hocam
Neden göstermeden kullanmadan bilmeden etmeden yorum yapıyorsun sefil zihniyet.Gamepower ın hiçbir klavyesi alınmaz
Etrafımda ucuzluğuna kanıp gamepower kullanan çok insan var bilip bilmeden konuşma. Ayrıca kendi klavyemde gamepower ogre ve gamepower tüm modellerinde aynı şeyleri kullanıyor.Neden göstermeden kullanmadan bilmeden etmeden yorum yapıyorsun sefil zihniyet.
bende şimdiden yapmaya başladı gibi tutukluk. Tuşlar ağırlaştı biraz.teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız icin klavye 2 eylül günü geliyor kutu acmadan geri iade edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim sefa diye bir arkadaşım var o red switch kullanıyor ve yaklaşık 6 aydır kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını fakat insanların red swithin tuşlarının uzun zaman sonra tutukluk yaptıklarını söylediği icin bana blue switch i önerdi ama şuanda klavyesinde halağa soun yok