Arama sonuçları: *

1. E

Pc çalışıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor

ekran kartım ağır olduğu için klips yerinden çıkmış çok şükür klips takılıp çıkarılabiliyormuş onu yerine taktım şimdi çalıştı ancak bir daha bu durumu yaşamamak için ekran kartımı nasıl sabitleyebilirim ağırlığından dolayı çok az bi şey aşağı kayık duruyor
  2. E

Deneyip geri dönüş sağlayacağım. 1680863525 itopya.com/berkay-okyar-blue-moon_h23011 Aldığım sistem bu geçen hafta aldığımda 11k'idi
  3. E

Merhaba arkadaşlar Pc dün akşam sorunsuz çalışıyordu ancak yeni açtığımda kasa çalışıyor monitör de çalışıyor fakat monitör de displayport not found uyarısı çıkıyor ve görüntü gelmiyor. Bu sorun ne olabilir lütfen yardım eder misiniz? 1680863284 Bilgisayarı daha 1 hafta önce aldım bu arada.
  4. E

Sistemimin tam performansını alamıyorum

Dediklerinin hepsini uyguladım ve tüm sorun ortadan kalktı desteğin için çok ama çook teşekkür ederim sağol :)
  5. E

Ekran kartımın driverlarını da güncelledim
  6. E

Merhabalar, Ben yeni bir sistem aldım yaklaşık 1 haftaya yakındır elimde işlemcim İntel İ3 12100F ekran kartım AMD RX6600 8gb ve 16GB RAM 3200MHZ pc yi ilk kurduğumda bios dan ram frekanslarını arttırmak oldu ramlerimi normal hızına çıkardım ancak sistemimin neredeyse aynısının oyunlarda...
  7. E

Anakartım da wifi desteği yok

Cevaplarınız için teşekkür ederim verdiğiniz güven sayesinde muhtemelen bu üründen alacağım
  8. E

Cevabın için teşekkür ederim, satıcıya sorduğumda çalışmaz cevabı aldım aklımda soru işareti kalmıştı
  9. E

Arkadaşlar merhaba anakartında wifi desteği bulunmuyor bende 15-20m ethernet kablosu kullanıp evin içerisinde kablo kirliliği oluşturmak istemiyorum usb li wifi'lar varmış ama bunların wifi desteği olmayan anakartta çalışıp çalışmadığını bilmiyorum donanım arşivinin videosunda gördüm bu cihazı...
  10. E

Modem de Ethernet Portu yok

Cevaplarınız için teşekkür ederim modemler hakkında pek bilgim yok bu konularda biraz cahilim hep laptop kullanırdım masaüstüne yeni geçtim yine de teşekkür ederim hepinize :)
  11. E

Modem de Ethernet Portu yok

Herkese selamlar, Evimizde bulunan modem Türk Telekom 2.4ghz fiber bir modem bugün yeni bir pc aldım pc ye ethernet kablosu bağlamak istiyorum ancak modemimizde ethernet portu bulunmuyor ethernet yerine LAN ve Phone portları bulunuyor bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?
  12. E

Asus Tuf Gaming A520m-plus 4866mhz(oc) Alınır Mı?

Desteğin için çok teşekkür ederim sonunda net bir cevap alabildim, iyi günler dilerim.
  13. E

OC yapmayı düşünmüyorum eğer A520 tuf sistemin tam performansını verecekse onu almayı tercih ederim.
  14. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/261368/gaming-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi almayı düşünüyorum, anakart ve depolamasını arttıracağım
  15. E

Evet Gamin gen'den sistem alacağım bahsettiğin anakart bu mu? https://www.gaming.gen.tr/urun/98409/asus-b450m-dragon-4400mhzoc-ddr4-soket-am4-m-2-matx-anakart/#reviews
  16. E

peki anakart sence iyi mi güzel performans verir mi?
  17. E

Alacağım hazır sistemde bu anakart bulunuyor ve ssd yükseltip pcı 4.0 1tb ssd yapmak istiyorum ancak bu anakart pcı 3.0 destekliyor sorun yaşarmıyım? https://www.gaming.gen.tr/urun/228984/asus-tuf-gaming-a520m-plus-4866mhzoc-ddr4-soket-am4-m-2-hdmi-vga-dvi-atx-anakart/...
  18. E

9.250 fiyat hazır sistem öneriler

Giriş seviyesi için gayet uygun bence
  19. E

Bu anakart hazır sistem içinde geliyor sizce bu anakart alınır mı?

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS 4866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart https://www.gaming.gen.tr/urun/228984/asus-tuf-gaming-a520m-plus-4866mhzoc-ddr4-soket-am4-m-2-hdmi-vga-dvi-atx-anakart/
  20. E

Valorant Değerlerim Nasıl sizce?

Gayet normal bence bir sorun yok ortada
Geri