Arama sonuçları: *

1. T

Lenovo Ideapad Slim 3 alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-16irh10-intel-core-i7-13620h-16gb-1tb-ssd-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83k2001vtr-p-HBCV00008CB1NV?adj_campaign=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&magaza=GTI%20Bilişim&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb...
  2. T

Airpods Pro 2.nesil hata

Merhabalar trendyoldan yorumlara bakarak bir replika airpods pro 2 aldım ürünün yorumları gerçekten 4 yıldızdan aşağı yorum yok denebilecek kadar iyiydi 1 yıldız vs.. verenlerde gördüğüm kadarıyla saçma sorunlar kargo sorunları vs.. ydi şimdi ben bu ürünü dün satın aldım / teslim aldım. ilk...
  3. T

Bilgisayarım 16 gb ramin 8 ini kullanıyor

Bilgisayarım 16 gb ramin 8 ini kullanıyor
  4. T

Ryzen 7 2700X Işlemci Sorunu (2.El)

bios pili tam olarak nerede bulunuyor bir videosu varsa link verebilirmisiniz
  5. T

kasanın içini açmadan sıfırlamanın bir yöntemi varmı daha önceden yaşadığımız sorunlar yüzünden kasanın içine dokunmakta şüphe duyuyoruz
  6. T

Merhabalar, işlemcimi yeniledim eskiden 16 gb olan bilgisayarım işlemci değişimden sonra 8 gb olarak gözükmeye başladı (ram bozuk değil başka bilgisayarda denedim) büyük ihtimalle owerclock yapıyor işlemci 2.el olduğundan açık kalmış olduğundan şüpheleniyoruz. Yardımcı olursanız çok seviniriz.
  7. T

Ram Değişiminden Sonra Mavi Ekran Hatası Ve Hiç Çalışmama

teşekkür ederim aynen kapatıp biraz bekledim çözüldü açılmama sorunu ve dediğiniz gibi 8 gb ram desteklemiyormuş şimdi iade edip 2x4 e geçeceğim teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  8. T

Ram Değişiminden Sonra Mavi Ekran Hatası Ve Hiç Çalışmama

Merhabalar bugün laptopuma termal macun yenilemesi yaptım sonra 2 + 2 ramlerimden birini söküp 8gb ram ekledim yani toplam 10 yaptım bunu yaptıktan sonra bilgisayarımı başlatırken mavi ekran hatası almaya başladım "Cihazda bir sorun oluştu. Yeniden başlatılması gerekiyor" gibi hatalar aldım daha...
  9. T

windows server 2012 r2 iso dosyası nereden bulabilirim?

elle nasıl etkinleştirebilirim?
  10. T

internete bağlanmama sorunu var
  11. T

archive dekiler bozuk başka biyer varmı acaba bulduğun?
  12. T

windows server 2012 r2 iso dosyası nereden bulabilirim? yönlendirirmisiniz
  13. T

PSU'lu kasa önerisi Ve Anakart Önerisi

Arkadaşıma Yeni Bir Sistem Topluyoruz Bu Sistem İçin Sizden Büyük - 3 ön 1 arka toplam 4 Fanlı bir kasa önerisi istiyoruz. ve birde Anakart Önerisi İstiyoruz kasanın içinde olacakları alta yazıyorum şimdiden teşekkürler. Kasa içindekiler 3060 ti Amd Ryzen 5 5600 4.4ghz 35mb 65w Am4 Işlemci...
Geri