Arama sonuçları: *

1. E

Telefon için Discord İndirme Yöntemi

Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
  2. E

Yardım Samsung Galaxy S25 FE için Ekran Koruyucu Önerisi

Hayalet ekran istemiyorum hocam 1771493532 Haklısınız hocam
  3. E

Hocam Buff ürünleri bin TL üzerinde değil mi
  4. E

Telefonu yeni sipariş ettim, ayrıca bu kılıfı aldım: https://www.hepsiburada.com/case-world-caseworld-samsung-galaxy-s25-fe-ile-uyumlu-kapak-kamera-korumali-airbag-antishock-kose-korumali-seffaf-silikon-kilif-p-HBCV0000BZRHWU?magaza=CaseWorld
  5. E

Öneri HP Omen vs Acer Predator

Çok teşekkür ederim.
  6. E

Legion 5 daha mı iyi hocam?
  7. E

Yurt dışından arkadaşım aracılığıyla buraya getirteceğim. Siz olsanız ne alırdınız?
  8. E

Best Buy' dan benzer fiyatlara önerebileceğiniz laptop var mıdır?
  9. E

Ama ısınma sorunundan bahsediliyor ve kronik sorunu var mı bilmiyorum.
  10. E

Acer Predator yorumlarında ısınma sorunu olduğunu gördüm o yüzden HP Omen almak daha mı mantıklı? Oyun için hangisi daha uzun ömürlü olur...
  11. E

Uygun fiyatlı ve Kaliteli USB Çoklayıcı Önerisi

LED ışık, klavye, mouse bağlayacağım.
  12. E

Juo USB-a to 3.5mm jack hoparlör için kullanılabilir mi?

Ekran kartımdan dolayı jack girişini devre dışı bırakmak zorunda kaldım ve ses sistemim jack girişine takılıyor. Bu ürünle ses sistemimi çalıştırabilir miyim? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQQ9S4S9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  13. E

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

Rica ederim, güle güle kullanın. 1764370350 Ne demek, güle güle kullanın.
  14. E

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

https://www.trendyol.com/qcy/sp2-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-punch-bass-17-saat-dinleme-rgb-isik-ip67-tf-kart-girisli-p-951338404
  15. E

Sapphire Nitro+ RX 9060XT - Ryzen 5 5600 için test sonuçlarım nasıl?

Sistemim: Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16 GB OC. AMD Ryzen 5 5600. Gigabyte A520M-K v2. ( PCI Express 4.0 desteği yok) G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16. Delta GPS-550LB 550W. Kasam...
  16. E

Sistem bileşenlerim sorunsuz bir şekilde monte olur mu ve çalışır mı?

Çok teşekkür ederim 1763192879 Teşekkür ederim, ailem o işe pek yanaşmaz ve parçaların montajı da beni uğraştırırdı. O yüzden şimdilik böyle bir şey yaptım.
  17. E

bağlarsından kastın sorunsuz monte olur mu hocam
  18. E

daha yeni aldım kargoda, ileride güncelleyeceğim 1763131795 DDR 5 e uzun bir süre geçemeyeceğim için böyle yaptım hocam
  19. E

Hocam kablolar bir sorun yaratır mı 1763131242 Ekran kartını biraz ileriye dönük aldım
Geri