Arama sonuçları: *

1. L

9500gt sistem ne kadar eder

https://www.elektroniksatis.com/urun/samsung-led-syncmaster-sa300-21-5-led-monitor monitör olarak bu var bununla kaç olur
  2. L

9500gt sistem ne kadar eder

c2d e8400 9500gt p5gc mx1333 4gb ram 120gb bugatek ssd bu sistem kaç eder ortalama
  3. L

Arkadaşım ifadesinde ne demeli?

Adamdan daha haber yokmuş, ikiside sarhoş olmasa ne adam kavganın cıkmasına sebep olacak seyi yapardı nede arkadasım oyle bir karsılık verırdı.
  4. L

sanırım oyle yapacak suan, savcılıga cagırılmayı bekliyor.
  5. L

İfadede her şey silik hatırlamıyorum mu desem sizce?
  6. L

Instagram Instagram için Log Program Var Mı?

Programsız excel ile bulunabiliyor fakat uğraştırıcı. Google Play mağazasındaki çoğu uygulama çalışıyor
  7. L

Arkadaşlar arkadaşım bir kavgaya karışmış. Kavga ettiği adam sarhoşmuş kendisi adama kıyasla daha az bir sarhoşluk seviyesindeymiş. Adamla kavga etmişler, arkadaşım 18 yaşından küçük olduğu için çocuk şubeye adamsa hastaneye kaldırılmış. Hızlı geçiyorum hikayeyi, hastanedeki adam kendine...
  8. L

Kız benden hoşlanıyor mu ve ona nasıl yaklaşmalıyım?

telefonu alırsam geri berk kardesimle donecez hocam
  9. L

hocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamaz hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştır
  10. L

istek atmak istese de atamaz hocam bulamaz hesabımı
  11. L

neyi hocam 1662892876 yok hocam konuşma başlatma anlamında dedim 😃
  12. L

hocam bulamamıştır hesabımı. 1662892764 onu gördüğümde ilk işim onunla konuşma başlatıp ismini vesaire sormak olacak.
  13. L

Dershanede yan sınıfta bir kız var, ikimizde 12'yiz. Sürekli göz göze geliyoruz, normal insanlarla göz göze gelmekten farklı bir bakış olduğuna eminim, gülümsüyor ben de gülümsemeye calısıyorum ve bugün tamamen boş 5 metre genişlikteki koridorda yanımdan geçerken eli elime çarptı. Bunu bilerek...
Top Bottom