Neler Yeni

Kız benden hoşlanıyor mu ve ona nasıl yaklaşmalıyım?

Rulep

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
subsonic real
Insta kullanmıyor musun neden bulamaz
hocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamaz
Kızın bilmediğini nereden biliyor hem kızın arkadaşı varmış istese öğrenir yani öğrenmiyorsa demekki kim olduğunu önemsemiyor
hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştır

Tre-x

80+ Silver
hocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamaz

hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştır
@xantern de senle aynı durumda o da böyle bir konu açmış yardımcı oldum onun konusu bu oraya yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli , konu :

p04w04p5

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
Dershanede yan sınıfta bir kız var, ikimizde 12'yiz. Sürekli göz göze geliyoruz, normal insanlarla göz göze gelmekten farklı bir bakış olduğuna eminim, gülümsüyor ben de gülümsemeye calısıyorum ve bugün tamamen boş 5 metre genişlikteki koridorda yanımdan geçerken eli elime çarptı. Bunu bilerek yaptıgına eminim, bu kadar surekli etrafımda bulunmaya calıstıgını fark edebiliyorum. Daha hiç konuşmadık ismini bile bilmiyorum. Bizim sınıfta arkadaşı var. Ben de hoşlandım ondan sanırım biraz. Onunla nasıl konuşmalıyım?
Savaş Cebeci izleyerek avına hazırlan ve doğru anı kestirip üstüne çullan. Utanma ya da çekinme eğer güzelse git yanına ve konuş. Kahve teklifinde bulunabilirsin ama Kayseri bandında pek de potansiyelinin olduğunu zannetmiyorum. Kesinlikle kaçmanı öneririm.

Rulep

80+ Gold

Piyasa açılmanızın vakti gelmiş hocam instanızı güzelleştirin
Bulamak istemiştir bulamamışta olabilir ama sizin isminizi bilmiyorsa size karşı bir şey hissetmiyordur ama tabikide hissetmeyeceği anlamına gelmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
subsonic real
Piyasa açılmanızın vakti gelmiş hocam instanızı güzelleştirin
Bulamak istemiştir bulamamışta olabilir ama sizin isminizi bilmiyorsa size karşı bir şey hissetmiyordur ama tabikide hissetmeyeceği anlamına gelmez
telefonu alırsam geri berk kardesimle donecez hocam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mazot al evinin önüne "Beni seviyon mu?" yaz ve yak
Isıtmadığın sürece yakma şansın yok. Mazot yerine benzin tercih etsin. İzopropil alkol daha iyi olur ancak.

Top Bottom