Arkadaşlar ben 10.sınıfım bizim sınıfta hoşlandığım bir kız var ve bunun yakın arkadaşları var Hoşlandığım kızla aramız fena değil öyle knk falan değiliz ama yinede konuşuyoruz.Kız pencere kenarı ikinci sırada ben orta sıra en önde oturuyorum derste sürekli ister istemez göz göze geliyoruz.Ben tabi utanıyorum bazen ben yere bakıyorum bazen o, ama genellikle ben ne zaman pencere kenarına doğru baksam onunda bana baktığını görüyorum.Üstelik benim yakın arkadaşımla aralarıda iyi kızla geçen gün şöyle bir olay yaşadık şimdi din kültürü dersindeyiz,Herkes dersi kaynatmaya çalışıyor.Tabii ben çalışkan bir öğrenciyim.Yaptıkları boş muhabbet ten sıkılıp hocaya dedim ki hocam yeter artık konumuza dönebilirmiyiz dedim.Ben bu lafı dedikten sonra hoşlandığım kız hemen lafa atladı niye öyle söylüyorsun ne güzel sohbet ediyoruz dedi.Bende biraz ters cevap verdim dedimki- Sen hoca mısın da benim söylediğim lafa atlıyorsun dedim.Kız buna bayağı kırılmış dediki sana küstüm sen beni derste azarladın beni kırdın dedi senle barışmayacağım dedi.Bende özür falan diledim gönlünü almaya çalıştım ben kızdan hiç beklemiyordum küseceğini bana böyle dedi.Kız bana karşı böyle dedi tabi ben biraz üzüldüm.Bir de şöyle bir olay var benim sırt bölgemde tikim var dokunulunca huylanıyorum.Bunu arkadaşım diğer kızlara söylemiş.Brnim arkamda bir kız oturuyor ve hoşlandığım kız arkamdaki kıza diyorki şunu dürtsene diyor oda beni dürtüyor ben sıradan sıçrayınca da gülmeye başlıyor sıra arkadaşı da aynı onun gibi gülüyor.Bir de teneffüste sürekli bana dokunmaya çalışıyor.Benim sırtımıma dokunuyor ve yapma diyince gülüp duruyor.Ve kızla ders esnasında göz göze gelince arkadaşının kulağına birşeyler söyleyip gülüşüyorlar ve ikiside bana bakıp duruyorlar.Bazen kalemlerimi bilerek yere düşürüp gülüyorlar.Dediğim gibi kızla aramız iyi ama knk falan da değiliz ve bu güzel kardeşiniz utancından kızın İnstagram hesabına istek bile atmıyor yanlış anlayacak diye,ben seviyorum kızı beni sevdiğini pek düşünmüyorum ama kızı çok seviyorum.Kız bana biraz darılmış ama öyle rol icabı değil gerçekten darılmış ve bunu bana söyledi.Yani kısaca seviyorum kızı ama o benden hoşlanıyor mu merak ediyorum.Hoşlanmıyorsada bir umut bizimkisi
bunu size sormak istedim eğer böyle konular yasaksada herkesten özür dilerim.Affınıza sığınıyorum.