O kişiyi unutamıyorum.

Reaksiyon skoru
7
Beyler klişe gelecek ama gerçekten unutamıyorum rüyalarıma giren bi kız bu

9. sınıfım.. hocanın bi konuda bana çamur atması ve beni millete haksız göstermesi yüzünden aramız bozuldu unfladı her yerden üzerinden 2 3 ay geçti ama hazmedemiyorum durumu. banyoda falan ağlamışlığım var bu konu üzerine. haklı olduğum bir konu için gereksiz özür dilemek de hiç yaptığım ve yapmayı düşündüğüm bir şey değil. bu durumu nasıl düzelteceğim.. ya da nasıl aşacağım? kardeşinize yardımcı olun:) kızı valla unutamıyorum

btw kızla hiç çıkma gibi bi durum olmadı , arkadaştık ama en azından ben hoşlanıyordum ve bunu ona söylemeye totom yemedi koca bir sene

Olm yaşın kaç başın kaç? Unutamıyorum nedir? :D

Bırak haklıysan üstüne gitme olayın zaten.

hocanın azarlamasıyla niye gıcık kaptı sana onu anlamadım. 15 16 yaşında dert ettiğin şeye bak. lisen 1000 kişi olsa 500 ü rahat kızdır. düzgün olursan içinden biri seninle beraber olacaktır.

Beyler klişe gelecek ama gerçekten unutamıyorum rüyalarıma giren bi kız bu

9. sınıfım.. hocanın bi konuda bana çamur atması ve beni millete haksız göstermesi yüzünden aramız bozuldu unfladı her yerden üzerinden 2 3 ay geçti ama hazmedemiyorum durumu. banyoda falan ağlamışlığım var bu konu üzerine. haklı olduğum bir konu için gereksiz özür dilemek de hiç yaptığım ve yapmayı düşündüğüm bir şey değil. bu durumu nasıl düzelteceğim.. ya da nasıl aşacağım? kardeşinize yardımcı olun:) kızı valla unutamıyorum

btw kızla hiç çıkma gibi bi durum olmadı , arkadaştık ama en azından ben hoşlanıyordum ve bunu ona söylemeye totom yemedi koca bir sene
Eğer böyle saçma sapan bir sebepten böyle yapıyorsa bırak yoluna gitsin. Yaşın daha genç önünde çok yol var. Unutursun elbet. (Tecrübeyle sabit)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri