Neler Yeni

Hoşlandığım kız benden büyük....

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
sana karşı bir ilgisi varsa açıl ama %1 ihtimal bakar bakmaz diyorsan deneme bence

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Hayır. Muhtemelen seni kız arkadaşı olarak görüyordur yaşından dolayı. Güvenlisindir yani. İlişki olmaz.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsin

yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsin
Sağol abi bilgi verdiğin için.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
Hoşlandığın kız; "Hoşlandığım erkek benden küçük" diye konu açarsa bir gün; bil ki bu iş oldu :blobdance:

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Bu yaşta girme böyle işlere benim de vardı ukranyalı sevgilim aramızda yaştan dolayı sıkıntı çıkmıyordu ama ben 16 o 18 di ondan çıkmıyordu 14-16 sorun çıkarır

Top Bottom