Hoşlandığım kız benden büyük....

Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsin

yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsin
Sağol abi bilgi verdiğin için.

Bu yaşta girme böyle işlere benim de vardı ukranyalı sevgilim aramızda yaştan dolayı sıkıntı çıkmıyordu ama ben 16 o 18 di ondan çıkmıyordu 14-16 sorun çıkarır

Geri