BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
sana karşı bir ilgisi varsa açıl ama %1 ihtimal bakar bakmaz diyorsan deneme bence
alay konusu olursun. 21-22 yaşlarında olsan ve arada 2 yaş olsa okey ama 14-16 biraz sıkıntı.Abi peki ona iltifat etsem etkileme ihtimalim var mı? Ya da sert tepki verebilir mi?
yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsinMerhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:
1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?
Sağol abi bilgi verdiğin için.yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama 16 yaşındaki kızların geneli kendi çevremden bildiğim üzere üst sınıflarla sevgili olmaya çok yatkın 12.sinifim mesela şuan ben 9 iken bütün dişi sınıf arkadaşlarım 12 ler 11 ler ile takılıyordu ha bazen istisnalar oluyor mesela ben kız arkadaşımdan 3/4 ay küçüğüm bundan önceki kız arkadaşım benden 1.5 2 yaş kadar büyüktü ama tabi dediğim gibi kişisine bağlı daha yaşın küçük oyuzden fark çokmuş gibi hissedilebilir/düşünülebilir kötü düşünmeni istemem ama pek sanmıyorum. açılmaktan kimseye zarar gelmez ama kendini uzun süre kötü hissedeceksen bu konu yüzünden sen bilirsin bence açıl gitsin
Red...son durum nedir
O yüzden pek bu konuya gelmek istemedimson durum nedir
tam olarak nasıl reddettiRed...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden pek bu konuya gelmek istemedim![]()
Yaş farkı var olmaz dedi.Ha birde ben sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi.tam olarak nasıl reddetti
ya süttür et hayır gelmezmiş en azından kibarca reddetmişYaş farkı var olmaz dedi.Ha birde ben sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi.
Aynen.Neyse hadi Allah'a emanet ol abim.ya süttür et hayır gelmezmiş en azından kibarca reddetmiş