Neler Yeni

Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyormuş ama ben başka birisinden hoşlanıyorum

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Şu Senden hoşlanan kız ne kadar çirkin olabilirki
Hocamız kararsız aga sevdiği daha güzel gelir gözüne normal olarak ama eldeki hazır kuşu kaçırmak istemiyor
hocam çirkin değilde ortalama diyeyim hoşlandığım kız daha güzel tabii ki ama karakterde önemli ama arkadaşım iyi birisi kardeşim dostum olarak gördüğüm için onla çıkmakta istemiyorum çünkü sonunu biliyorum ayrılınca arkadaşlıkta bitiyor onun kalbini kırmadan nasıl söylerim

Kara*

80+ Silver
hocam çirkin değilde ortalama diyeyim hoşlandığım kız daha güzel tabii ki ama karakterde önemli ama arkadaşım iyi birisi kardeşim dostum olarak gördüğüm için onla çıkmakta istemiyorum çünkü sonunu biliyorum ayrılınca arkadaşlıkta bitiyor onun kalbini kırmadan nasıl söylerim
ah agam ah söylesen bi dert söylemesen bi dert okul zamanı finolar gibi sokuluyor yanına seninle iyi hissediyor gelde kır hadi kırabiliyosan

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet
Bence seni seven kızla bı dene

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Arkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Kral reddetmenin acı vermeyen bir yöntemi yok. Gidiceksin söyleyeceksin. Yoksa belirsizlik daha çok zarar verir. Gidip, ben şundan hoşlanıyorum diyerek dürüst olabilirsin. Mantıklı bir insan, anlayışla karşılayacaktır. Ne demişler...Sizi seveni üzün, düzene uyun..!

tunazadeeq

80+ Bronze
Keske kizlarda bizim gibi bu kadar dusunse herkes kirma kalbini fln demis harbiden helal olsun la

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Keske kizlarda bizim gibi bu kadar dusunse herkes kirma kalbini fln demis harbiden helal olsun la
Kızlar olsa sevdiğinle çık derdi,işte yine biz iyi kalpli olduğumuz için kaybediyoruz be hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral reddetmenin acı vermeyen bir yöntemi yok. Gidiceksin söyleyeceksin. Yoksa belirsizlik daha çok zarar verir. Gidip, ben şundan hoşlanıyorum diyerek dürüst olabilirsin. Mantıklı bir insan, anlayışla karşılayacaktır. Ne demişler...Sizi seveni üzün, düzene uyun..!
Hocam zaten hoşlandığım kız ilede konuşuyorlar gidip desem kanka ben bundan hoşlanıyorum nasıl olur diye ne der acaba

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Kızlar olsa sevdiğinle çık derdi,işte yine biz iyi kalpli olduğumuz için kaybediyoruz be hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten hoşlandığım kız ilede konuşuyorlar gidip desem kanka ben bundan hoşlanıyorum nasıl olur diye ne der acaba
hocam gülerken üzülürken yanında kim varsa onu tercih et.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
2 sini ayni anda idare et (!)

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Eğer hoşlandığın kız ile senden hoşlanan kızın muhabbeti yoksa açılmayı dene red yersen dönersin. Ama bu da ***** girer biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom