Neler Yeni

Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyormuş ama ben başka birisinden hoşlanıyorum

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,331
İsim
Hakan
Hocam bilmiyorum işte gidip hoşlandığım kişiye dersem arkadaşım gider demez isem arkadaşım ile olurum ama belki söyleseydim kabul ederdi diye düşünüp dururum ama çok riskli işte risk almak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hoşlandığıma söylersem kabul etmez ise arkadaşım gider hoşlandığım kişi kabul etmese bile gidip yine arkadaşınla sevgili falan olmam çünkü arkadaşım yani arkadaş olarak seviyorum
Kanka ben digerkeri gibi sevgili ol demiyorum zaten kadından kadına gecme demisim

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Pişman olmak istemiyorsan risk al. Sevdiğin kıza karşı her zaman risk alıp açılacaksın. Reddetse bile en azından içinde kalmayacak.
Doğru hocam kabul ederse iyi arkadaşıma arkadaş kalalım falan derim seni arkadaşım olarak görüyorum derim reddederse ve arkadaşım bilirse olan arkadaşlığımıza olur ama biraz daha bekleyip olanları görmek daha iyi olur gibi

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Bence hoşlandığın kızı boşver yakın arkadaşdan guzel manita olmaz

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk benden sana tavsiye sevmiyorsan söyle. Böyle böyle de. Ama şöyle yapma. Bu kız zaten cepte ben sevdiğim kıza gidip açılayım red yersem de sorun yok deme. Dediklerimi toparlarsam yani kısacası yakın arkadaşınla deneyebilirsin ha yok denemeyeceğim diyorsan da duygularını belli et bence. Yoksa kızın canı daha çok yanar.

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Kral seni seveni bir sevmeyi dene. Yüzüne bak konuş.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
okr
yakın kız arkadaşdan gerçekten çok iyi bir ilişki olur ama hocamız başka birinden hoşlandığını söylemiş ama bir şans vermeye değebilir
maalesef hocam yakın kız arkadaştan hiç olmuyor gibi, ya da benim karşıma düzgün birisi çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bence seni seveni sev, ama iki ihtimalin var ya çok mutlu olursun ya da tam tersi olur arkadaşlığınız bile biter. yakın kız arkadaşımla çıktım ve ne olup bittigini az çok biliyorum. eğer senin için çok önemli biriyse o arkadaş, hiç bu işlere girişme.

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Ayrıldınız ve arkadaşlığınız bitti mi hocam ?
ayrılma bile sayılmaz etütten çıkmıştk saat 6/6,30 beraber yarenliğe doğru onunda 2 arkadaşı yanımızdaydı bnde belki elimi tutar diye o üst geçitin orda ki asansörde elini tutabilir miyim dedim hiç bir şey demedi sonra 40 m fln yürüdük ayrılalım fln dedi ve gitti

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Seni seveni zehir olsa yutmu öyle bi söz vardı

DarkQuell

80+
Şimdi Herkesi Bir Dakikalığına Kemara Alalım Hocam Öncelikle Hoşlandığın kızı es geçiyoruz önceliğimiz yakın arkadaşın bu konuda erkekler olarak hepimiz aynı görüşteyiz . Sen şimdi o koca kıçını kaldırıp yakın arkadaşını hiç üzmeden takılıyorsun 1 şans veriyorsun işte o şans iyi giderse mğkemmel bir ilişki başlıyo yok olmuyorsa yakın arkadaşın artık eski arkadaşım oluyo sonra gidip hoşlandığın kızdan red yiyip morelini iyice bozuyorsun bence yeterince yardımcı oldum kanka denendi 🙃
gerçekler işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom