Neler Yeni

Hoşlandığım kız benden hoşlanıyor mu?

Rulep

80+ Gold
Hayır gelmez.Ama reddederse bayağı üzülürüm.
sana nasıl gelmiyorsa ona da gelmez istek at hatta şimdi . reddeceğini sanmam çünkü senle konuşuyor en fazla bekletir veya gt yapmaz sınıf arkın olduğu için zannetmiyorum bunları yapacağını yaparsa da dediğin gibi üzülürsün ama yapacak bir şey yok sende yoluna bakarsın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
kankam kız kendi arkadaşlarıyla çakmış senin durumu fena dalga geçiyorlar haberin olsun kanma

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocam emin misiniz kız ters cevap vermez değil mi ya da eğer dediğinizi yaparsam ne olacak ki?
Bence böyle bişey yapma çocukca duruyor seviyorsan çikma teklifi et bence ama derslerin aksıcaktır haberin olsun

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu kadar erken yaşta sevgili yapmak bence pek doğru bir şey değil. Yakın arkadaş olsan veya normal arkadaş olsan yeterlidir. Derslerin ciddi derece de aksar ve bilmelisin ki çok uzun bir ilişki olmucaktır olsa da ileride birbirinizden sıkılıcaksınızdır. Çoğu zaman böyle olur bu istisnalar hariç.

Abdullah021

80+ Bronze
Bu kadar erken yaşta sevgili yapmak bence pek doğru bir şey değil. Yakın arkadaş olsan veya normal arkadaş olsan yeterlidir. Derslerin ciddi derece de aksar ve bilmelisin ki çok uzun bir ilişki olmucaktır olsa da ileride birbirinizden sıkılıcaksınızdır. Çoğu zaman böyle olur bu istisnalar hariç.
Yok öyle bir amacım yok sadece iiyi arkadaş olmak onunda beni sevmesi tek amacım bu yoksa sevgili olmak banada pek iiyi bir şey gelmiyor.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kardeşim kız konusu kız konusu bu ney yaw.

Kızların seni sevdiğini anlamak için 2 şey yeter.

Sana bakınca gülümseyecek,göz bebekleri büyüyecek

Senin sakalarina gülecek.

Bu kadar.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
bi çikolata versen ne olur ki

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yok öyle bir amacım yok sadece iiyi arkadaş olmak onunda beni sevmesi tek amacım bu yoksa sevgili olmak banada pek iiyi bir şey gelmiyor.
O zaman kafana takma bence. Ağır başlı olmanı tavsiye ederim. Büyük ihtimalle o aralarında konuştukların da dalga geçiyorlardır. Moralini bozmak için veya gururunu kırmak için söylemiyorum benim düşüncem bu yönde. Ne kadar umursamazsan o kadar sana yakınlaşırlar. Çoğu zaman böyle yaptım ve gayet işe yarıyor. Ne zaman ilgi ile davransam bu şekilde olmuyor. Bazen boş vermek gerekiyor.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Yazık fazla ümitlenme bu kız daş geçiyor kötü tabirle bence hiç bulaşma sıranı değiştir bitsin hem takip etsen kimse yanlış anlamaz kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yazık fazla ümitlenme bu kız daş geçiyor kötü tabirle bence hiç bulaşma sıranı değiştir bitsin hem takip etsen kimse yanlış anlamaz kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz
Mahkemeye verilirsen görürsün!

Top Bottom