Hoşlandığım kız benden hoşlanıyor mu?

Hayır gelmez.Ama reddederse bayağı üzülürüm.
sana nasıl gelmiyorsa ona da gelmez istek at hatta şimdi . reddeceğini sanmam çünkü senle konuşuyor en fazla bekletir veya gt yapmaz sınıf arkın olduğu için zannetmiyorum bunları yapacağını yaparsa da dediğin gibi üzülürsün ama yapacak bir şey yok sende yoluna bakarsın

kankam kız kendi arkadaşlarıyla çakmış senin durumu fena dalga geçiyorlar haberin olsun kanma

Bu kadar erken yaşta sevgili yapmak bence pek doğru bir şey değil. Yakın arkadaş olsan veya normal arkadaş olsan yeterlidir. Derslerin ciddi derece de aksar ve bilmelisin ki çok uzun bir ilişki olmucaktır olsa da ileride birbirinizden sıkılıcaksınızdır. Çoğu zaman böyle olur bu istisnalar hariç.

Bu kadar erken yaşta sevgili yapmak bence pek doğru bir şey değil. Yakın arkadaş olsan veya normal arkadaş olsan yeterlidir. Derslerin ciddi derece de aksar ve bilmelisin ki çok uzun bir ilişki olmucaktır olsa da ileride birbirinizden sıkılıcaksınızdır. Çoğu zaman böyle olur bu istisnalar hariç.
Yok öyle bir amacım yok sadece iiyi arkadaş olmak onunda beni sevmesi tek amacım bu yoksa sevgili olmak banada pek iiyi bir şey gelmiyor.

Kardeşim kız konusu kız konusu bu ney yaw.

Kızların seni sevdiğini anlamak için 2 şey yeter.

Sana bakınca gülümseyecek,göz bebekleri büyüyecek

Senin sakalarina gülecek.

Bu kadar.

bi çikolata versen ne olur ki

Yok öyle bir amacım yok sadece iiyi arkadaş olmak onunda beni sevmesi tek amacım bu yoksa sevgili olmak banada pek iiyi bir şey gelmiyor.
O zaman kafana takma bence. Ağır başlı olmanı tavsiye ederim. Büyük ihtimalle o aralarında konuştukların da dalga geçiyorlardır. Moralini bozmak için veya gururunu kırmak için söylemiyorum benim düşüncem bu yönde. Ne kadar umursamazsan o kadar sana yakınlaşırlar. Çoğu zaman böyle yaptım ve gayet işe yarıyor. Ne zaman ilgi ile davransam bu şekilde olmuyor. Bazen boş vermek gerekiyor.

Yazık fazla ümitlenme bu kız daş geçiyor kötü tabirle bence hiç bulaşma sıranı değiştir bitsin hem takip etsen kimse yanlış anlamaz kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz

Yazık fazla ümitlenme bu kız daş geçiyor kötü tabirle bence hiç bulaşma sıranı değiştir bitsin hem takip etsen kimse yanlış anlamaz kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz
Mahkemeye verilirsen görürsün!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,940
Üyeler
183,192
Son üye
aslanabey
Geri