Herkese merhabalar Tavşanlı Myo Otomotiv Teknolojisi bölümünü kazandım ve kayıt yaptırdım kyk düşünüyorum sizce ne yapmalıyım nerelere dikkat etmeliyim ve...
ne yapsam mantıklı olur ikisine de çalışmak istiyorum iki sınava da girmek istemiyorum kpss olmazsa dgs den bölümü yükseltirim diye düşündüm konuları aynı mıdır
Dgs dikey geçiş sınavı kpss ile alakası yok. Ön lisans'dan lisans'a geçmek için bu sınava giriliyor. Ön lisans kpss ile okuyacağın bölüme göre bir memuriyet...
Herkese merhaba. YKS'den 2 yıllık bir tercih vereceğim ve 2 sene sonra DGS ve KPSS'ye girmek istiyorum. Sizce arasındaki farklar nelerdir? Ve üniversiteye...
Sanal kart candır o yüzden abonelik için mümkünse sanal kart kullan. 100 lira ise 100 lira at sanala, sanalın bilgilerini kullan. Deneme aboneliklerini de...
sorma gitti param ya bi de normal hesabımdan kartı sildim sonra bi anda meğersem çekmiş öbürki google hesabımdan
1785347016
x hesabıyla ilgili bir sayfaya...
Herkese merhabalar ben groğa 1 haftalık üye olmuştum sonra kartı iptal ettim fakat 1300tl para çekmiş direkt desteklerine yazdım bekliyorum ama 2 tane...
direkt hoparlörün + hattı kondansatör üzerinden mi geçiyor araya bir kondansatör atıyoruz yani
1785014490
şuan elimde 5 i samsung 5 i philips olmak üzere...
Şuan kendi Pc odamda olduğu için %30 üstünü açamıyorum bütün vitrin kapı pencere sallanıyor ama eskiden Sinema salonunda ses yalıtımlı odada %80 ne kadar...