Neler Yeni

Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyormuş ama ben başka birisinden hoşlanıyorum

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam şans ver. Nereye gidiyorsam yanımda geliyor diyorsun. Demek ki çok emek veriyor. Dene bence, kırma.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
Hocam şans ver. Nereye gidiyorsam yanımda geliyor diyorsun. Demek ki çok emek veriyor. Dene bence, kırma.
Hocam biliyorum arkadaş olarak seviyorum arkadaş olarak kalmak istiyorum ama reddedersem arkadaşlık ya biter yada zedelenir kabul etsem istemediğim herhangi bir şey hissetmediğim biri ile çıkmış olucağım ve ayrılınca arkadaşlığımızda gidicek aramızda bozulucak ne yapsam bilmiyorum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hocam yanda şanışer açık bi efkarlandım ya nasıl düşündürecek zamanalar bunlar...
Kardeşlik hissi ile aşk hissini bilirim yani kendini seveni dene bir yanım mantıklı geliyor bir yanım kardeşin gibi gördüğün kişi ile olmaz. Öz kardeşinle sevgili olur muydun hayır buda ona benziyor aslında. Zor bir durum yanlış tavsiye vermek istemem ama hiç değilse keşke diyeceğin şeyler yapma tek ve güvendiğim tavsiye bu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bir an haluk hocam aklıma geldi kimse iyilik meleği değil herkesi üzmemeye çalışmamalısınızhiç bir şey hissetmediğin kişiyle sevgili olma diyesim çok geliyor ama arkadaş da baya zedelenir mantığım yapma hislerim yap diyor

Top Bottom