Hoşlandığım kız benden büyük....

Reaksiyon skoru
120
Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
3-Kızın benden hoşlanması için ne yapabilirim?

Merhaba sevgili abilerim,ben bir kızdan hoşlanıyorum lakin sorun şu ki kızın 16 ben ise 14 yaşındayım.Asıl sorum kıza açılmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bazı arkadaşlarıma sorduğum zaman ise "Rus kızı sana bakmaz hayal kurma" falan diyorlar.Bazıları ise klasik kas yap,vücut yap falan diyor.Ha gerekirse yaparız sorun değil de bana klişe gelmeye başladı.Size birkaç soru soracağım:

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
1) bence açıl içinde kalmasından iyidir
2) ben olsam bakmazdım bir kız olarak çünkü benden küçük biri ve bana garip gelirdi bu yaşta
3) hoş sohbetler edebilirsin ortak ilgi alanı bul ordan konuş
bu mesajları hiç ilişki yaşamamış biri olarak yazdım ister dikkate al ister alma

1) bence açıl içinde kalmasından iyidir
2) ben olsam bakmazdım bir kız olarak çünkü benden küçük biri ve bana garip gelirdi bu yaşta
3) hoş sohbetler edebilirsin ortak ilgi alanı bul ordan konuş
bu mesajları hiç ilişki yaşamamış biri olarak yazdım ister dikkate al ister alma
Yok abi niye dikkate almayayım zaten ihtiyacım var.Teşekkür ederim abim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kızla konuşuyorsan gün içinde davranışlarından açılıp açılmaman gerektiği belli olur zaten
Teşekkürler abim benim.

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
simdiye kadarki tüm sevgililerim benden büyüktü özgüvnli olursan sıkıntı yok ama buraya soracak durumdaysan zannetmiyorurm

1-Kıza açılmalı mıyım?
2-Kız bana bakar mı?
Buna benzer bir ilişkim oldu zamanında 2 gün sürdü :D Diğeride 1 yaş büyüktü 2 yıl sürdü mesela. Daha çok olgunluk meselesi diyelim. Karşı tarafı sözlerinle, sorularınla ufaktan sorgulaman lazım. İçinde kalacağına açılman daha iyi yoksa onu başkasıyla görürsen yine konuşamazsın muhtemelen. Red yersende konuşamazsın muhtemelen. Arkadaş kalınmaz bence (benim düşüncem).

Buna benzer bir ilişkim oldu zamanında 2 gün sürdü :D Diğeride 1 yaş büyüktü 2 yıl sürdü mesela. Daha çok olgunluk meselesi diyelim. Karşı tarafı sözlerinle, sorularınla ufaktan sorgulaman lazım. İçinde kalacağına açılman daha iyi yoksa onu başkasıyla görürsen yine konuşamazsın muhtemelen. Red yersende konuşamazsın muhtemelen. Arkadaş kalınmaz bence (benim düşüncem).
Abi peki ona iltifat etsem etkileme ihtimalim var mı? Ya da sert tepki verebilir mi?

Özgüvenimi nasıl yüksek tutabilirim peki abi?
buraya sorarak değil kendini farklı alanlarda geliştir ve kendini en başta kendin olduğun için sevmeye başla senden başka kimse yok çünkü. sen yoksan kimse yok
birinci önceliğin kendin olmalı
özgüven işini kendi içinde hallet çünkü birileri sana sunu yap bunu yap der gazagelirsin baskası gelir ezikler seni düşersin o yüzden baskalarına bakma

Abi peki ona iltifat etsem etkileme ihtimalim var mı? Ya da sert tepki verebilir mi?
dostum bence bu işi biraz ertele ya da git direk de ki çok güzelsin kahve içelim mi

iltifat ederk kız tavlayamazsın kız eğer seni beğeniyorsa ve soruş şeklin ezik değilse kabul eder oturur kahve icersiniz kafalarınız uyusursa devam eder sen şimdi ilk kısmı geçsen eğer devamını getiremeyeceksen yine olmaz o yüzdnn en iyisi bize sorma direk git kıza teklif et its cannon event herkes yaşayacak buınları yapıstır koccummm

BEN GÜVENİYORUM SANA GİT ÇOK GÜZELSIN DERS CIKISI KAHVE ICELIM MI DE AMA EZIK GIBI SOYLEME GULER YUZLU OL KORKMA OMUZLARIN YUKSEK OLSUN HADI BAKALIM

ben buyuk bır kız emın degılım kız benı sevıyordu kızlarla konusmayı beceremedıgım yuzunden kıza acılamadım bıle sevılmek cok guzel hıssetırıyor :peeposad2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,728
Üyeler
183,331
Son üye
non_E_fehan38
Geri