Rulep
80+ Gold
Kızın bilmediğini nereden biliyor hem kızın arkadaşı varmış istese öğrenir yani öğrenmiyorsa demekki kim olduğunu önemsemiyoraynı şey yani evet bilmiyor kız da
Kızın bilmediğini nereden biliyor hem kızın arkadaşı varmış istese öğrenir yani öğrenmiyorsa demekki kim olduğunu önemsemiyoraynı şey yani evet bilmiyor kız da
hocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamazInsta kullanmıyor musun neden bulamaz
hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştırKızın bilmediğini nereden biliyor hem kızın arkadaşı varmış istese öğrenir yani öğrenmiyorsa demekki kim olduğunu önemsemiyor
@xantern de senle aynı durumda o da böyle bir konu açmış yardımcı oldum onun konusu bu oraya yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli , konu :hocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamaz
hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştır
Savaş Cebeci izleyerek avına hazırlan ve doğru anı kestirip üstüne çullan. Utanma ya da çekinme eğer güzelse git yanına ve konuş. Kahve teklifinde bulunabilirsin ama Kayseri bandında pek de potansiyelinin olduğunu zannetmiyorum. Kesinlikle kaçmanı öneririm.Dershanede yan sınıfta bir kız var, ikimizde 12'yiz. Sürekli göz göze geliyoruz, normal insanlarla göz göze gelmekten farklı bir bakış olduğuna eminim, gülümsüyor ben de gülümsemeye calısıyorum ve bugün tamamen boş 5 metre genişlikteki koridorda yanımdan geçerken eli elime çarptı. Bunu bilerek yaptıgına eminim, bu kadar surekli etrafımda bulunmaya calıstıgını fark edebiliyorum. Daha hiç konuşmadık ismini bile bilmiyorum. Bizim sınıfta arkadaşı var. Ben de hoşlandım ondan sanırım biraz. Onunla nasıl konuşmalıyım?
Piyasa açılmanızın vakti gelmiş hocam instanızı güzelleştirinhocam sadece arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım kullanıcı adı sayılardan oluşan bir hesabım var bulamaz
hocam hemen yelkenleri suya indirmesek belki bulmaya çalışmıştır da bulamamıştır
telefonu alırsam geri berk kardesimle donecez hocamPiyasa açılmanızın vakti gelmiş hocam instanızı güzelleştirin
Bulamak istemiştir bulamamışta olabilir ama sizin isminizi bilmiyorsa size karşı bir şey hissetmiyordur ama tabikide hissetmeyeceği anlamına gelmez
Isıtmadığın sürece yakma şansın yok. Mazot yerine benzin tercih etsin. İzopropil alkol daha iyi olur ancak.Mazot al evinin önüne "Beni seviyon mu?" yaz ve yak