Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılmalıyım

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
haa 14-15 yaşındaysan 2 yıla unutursun ben 11. sınıfsın sandım salla gitsin

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sen ciddi sansan da ciddi değil
15 yaşına gelince bile değil 2-3 aya fikrin değişir ergenlik çağındasın hiçbirşeyin sağı solu belli olmaz. Giy ceketini ol traşını gez okulda ortam yap 3-4 kişilik otur yerinde sana benden tavsiye

Verdiğim taktiğide bir değerlendir İzmir'de 1 ayda 8 kız elde ettim iyi taktik
Küçük kızlar daha saf daha işe yarar heralde
bi şansımı deneyim zaten bu yıl sınavım var derslere odaklanmam lazım sonraki yıl dediğiniz şeyleri uygularım zaten bi kızı elde etmek istesem rhatım boyum uzun tipimde var ama o kızda şansımı deneyim bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taciz etmeye teşvik ediyorsun yani?
hocam boş verin daşak geçiyo

Tre-x

80+ Silver
Hahahaha verilen önerilere bak "git bodoslama gir sonra senden hoşlanıyorum de " "git konuş umarım rahatsız etmiyorum vs konuş " şimdi verilen önerilerden eleştiri yapayım sonra tavsiye vereceğim. İlk öneri git konuş senden hoşlanıyorum de bunu söylemek çok saçma çünkü kıza bir anda ondan hoşlandığını söylersen seni kazanmış olacak hiçbir şey yapmadan yani kızın avucunun içine düşüyorsun hiçbir emek harcamadan seni kazanıyor bunu yaptırma ona sakin neyse ikinci tavsiyeye geliyorum git konuş tamam ama konuşmada umarım rahatsız ediyorum kusura bakma özür dilerim vs gibi şeyleri kullanırsan kızı gereksiz yere yüceltir egosunu sisirir, kıçını kaldırirsin. Son olarak sen hikâyesine alev atayım mi demişsin bunu birçok erkek yapıyor onlardan farkın olsun ki kız senin olsun herkes alev atıyor sende atınca bir farkın kalmaz ve seni de torbasına atar geçer öyle bir şey yapma. Şimdi demişsindir ona buna salliyorsun sen ne söyleyeceksin ben sana sihirli bir şeyler öğretmeyecegim gidip kızla konuşacaksın farklı sınıflardasiniz sınıfına git tenefüste kızın yakınındaki bir sıraya otur veya yanına otur ama sen önündeki veya yanındaki sıralardan birine otur ortak hocalarıniz vardır illa ki ve başla " x hoca size de giriyor değil mi " " hihim/evet" "quiz yapacakmış sizin sınıfa böyle bir şey söyledi mi ? " " Aaa cidden mi söylemedi bize gibi bir şey söyler " "evet bize de söylemedi bir iki kişi konuşurken duydum, çok hazır hissetmiyorum kendimi (hissediyorsan hissediyorum diyebilirsin ) sen hazır mısın quiz olduğunda?" Bak şimdi burda kız evet derse cevabın " hem güzel hem çalışkan severim böyle kızları " eğer cevabı hayır olursa " bu dersle aran iyi değil mi yoksa " böyle böyle uzar işte olm en son da tanisirsin ve kantinde bir şeyler içmeyi veya yemeyi teklif et bunu teklif etmeden önce kızla baya sohbet et sakin unutma bu bir oyun oyunu oynamadan zafere ulasamazsin burda gelip git senden hoşlanıyorum yaz diyenlerin mantığı oyunu oynamadan zafere ulaşmak bu da imkansız oluyor genelde sonra aşkta kaybettik diye ağlatirlar ve son olarak SAKİN UNUTMA SEN ERKEKSİN SENİN TESTİSLERİN VAR VE NE KADAR MÜKEMMEL OLDUGUNU KENDİNE HATIRLAT

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Hahahaha verilen önerilere bak "git bodoslama gir sonra senden hoşlanıyorum de " "git konuş umarım rahatsız etmiyorum vs konuş " şimdi verilen önerilerden eleştiri yapayım sonra tavsiye vereceğim. İlk öneri git konuş senden hoşlanıyorum de bunu söylemek çok saçma çünkü kıza bir anda ondan hoşlandığını söylersen seni kazanmış olacak hiçbir şey yapmadan yani kızın avucunun içine düşüyorsun hiçbir emek harcamadan seni kazanıyor bunu yaptırma ona sakin neyse ikinci tavsiyeye geliyorum git konuş tamam ama konuşmada umarım rahatsız ediyorum kusura bakma özür dilerim vs gibi şeyleri kullanırsan kızı gereksiz yere yüceltir egosunu sisirir, kıçını kaldırirsin. Son olarak sen hikâyesine alev atayım mi demişsin bunu birçok erkek yapıyor onlardan farkın olsun ki kız senin olsun herkes alev atıyor sende atınca bir farkın kalmaz ve seni de torbasına atar geçer öyle bir şey yapma. Şimdi demişsindir ona buna salliyorsun sen ne söyleyeceksin ben sana sihirli bir şeyler öğretmeyecegim gidip kızla konuşacaksın farklı sınıflardasiniz sınıfına git tenefüste kızın yakınındaki bir sıraya otur veya yanına otur ama sen önündeki veya yanındaki sıralardan birine otur ortak hocalarıniz vardır illa ki ve başla " x hoca size de giriyor değil mi " " hihim/evet" "quiz yapacakmış sizin sınıfa böyle bir şey söyledi mi ? " " Aaa cidden mi söylemedi bize gibi bir şey söyler " "evet bize de söylemedi bir iki kişi konuşurken duydum, çok hazır hissetmiyorum kendimi (hissediyorsan hissediyorum diyebilirsin ) sen hazır mısın quiz olduğunda?" Bak şimdi burda kız evet derse cevabın " hem güzel hem çalışkan severim böyle kızları " eğer cevabı hayır olursa " bu dersle aran iyi değil mi yoksa " böyle böyle uzar işte olm en son da tanisirsin ve kantinde bir şeyler içmeyi veya yemeyi teklif et bunu teklif etmeden önce kızla baya sohbet et sakin unutma bu bir oyun oyunu oynamadan zafere ulasamazsin burda gelip git senden hoşlanıyorum yaz diyenlerincam mantığı oyunu oynamadan zafere ulaşmak bu da imkansız oluyor genelde sonra aşkta kaybettik diye ağlatirlar ve son olarak SAKİN UNUTMA SEN ERKEKSİN SENİN TESTİSLERİN VAR VE NE KADAR MÜKEMMEL OLDUGUNU KENDİNE HATIRLAT
teşekürler hocam yardımcı olduğunuz için

Tre-x

80+ Silver

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
kız dershanede aynı dershanedeyiz aşırı sammi deiliz instadan takipleşiyoz bi ara aynı sınftaydık anlıcanız okul açılmadan söyleyim şansımı deneyim diyorum nasıl açılmalıyım konuyu nasıl başlatayım ser taktik verin
durduk yere yanına gitmen saçma olur güzel bir sebep bul öyle git

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Bizi habersiz bırakma gelişmeleri buraya yaz hatalarını tartışalım
hocam merhaba nerde söyliyeceğimi buldum ama kıza yakınlaşmmak imkansız gibi bişey her seferinde yanında arkadaşları var nee yapayım bilmiyorum çıkışta eve servisle gidiyo servise binmeden tekken söylerim aynı sınıfa denk gelirsek söylerim arkadaşları varken nasıl konuşabilirim tavsiyeni bekliyorum

Top Bottom