EsdeathSama
80+ Bronze
Bu kadar kasılacak bir şey yok aslında yada ben öyle düşünüyorumBoşuna beklemişim zaten bir anlık gazla kaybedecek ne var ki diye açıldım iyi ki açılmışım
Bu kadar kasılacak bir şey yok aslında yada ben öyle düşünüyorumBoşuna beklemişim zaten bir anlık gazla kaybedecek ne var ki diye açıldım iyi ki açılmışım
mission passed
Hayırlı olsun bak bu kadar kafa yormanın bi anlamı yokmuş demek, karşındaki senin benim gibi insan sadece seviyosun vs. diye baya heycanlı geliyor sana bir süre sonra alışırsın ne heycanı kalır ne utangaçlığı.Boşuna beklemişim zaten bir anlık gazla kaybedecek ne var ki diye açıldım iyi ki açılmışım
Ne dedin kanka kıza anlatsana birazBoşuna beklemişim zaten bir anlık gazla kaybedecek ne var ki diye açıldım iyi ki açılmışım
yazlıktaydım yazamadım yolda gördüm napıyorsun falan konuştuk gittim dondurma yemeğe götürdüm ciddi ciddi aldık birer dondurma yürüyoruz parka oturduk yanıma geçti bankın dondurmalarda bitmişti bende bir anda gazlanıp seni seviyorum dedim oda güldü bende seni söyleyemiyordum yaptı bende sarıldım o kadar sonra biraz daha gezinip evlere dağıldıkNe dedin kanka kıza anlatsana biraz
yazlıktaydım yazamadım yolda gördüm napıyorsun falan konuştuk gittim dondurma yemeğe götürdüm ciddi ciddi aldık birer dondurma yürüyoruz parka oturduk yanıma geçti bankın dondurmalarda bitmişti bende bir anda gazlanıp seni seviyorum dedim oda güldü bende seni söyleyemiyordum yaptı bende sarıldım o kadar sonra biraz daha gezinip evlere dağıldık
gülerken ölüyordum adklfgjdajkllfgladjklfgjklladlAlıntıyı görüntüle
Dostum hemen senden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmeye çalışıyorum
BRAVO O7yazlıktaydım yazamadım yolda gördüm napıyorsun falan konuştuk gittim dondurma yemeğe götürdüm ciddi ciddi aldık birer dondurma yürüyoruz parka oturduk yanıma geçti bankın dondurmalarda bitmişti bende bir anda gazlanıp seni seviyorum dedim oda güldü bende seni söyleyemiyordum yaptı bende sarıldım o kadar sonra biraz daha gezinip evlere dağıldık
Vay beyazlıktaydım yazamadım yolda gördüm napıyorsun falan konuştuk gittim dondurma yemeğe götürdüm ciddi ciddi aldık birer dondurma yürüyoruz parka oturduk yanıma geçti bankın dondurmalarda bitmişti bende bir anda gazlanıp seni seviyorum dedim oda güldü bende seni söyleyemiyordum yaptı bende sarıldım o kadar sonra biraz daha gezinip evlere dağıldık
Aferin la bak isteyince oluyormuş. Madem seni seviyor çok fazla aşırı ilgi verme yeri gelince zorluğu görsün, sonra 1 yıl olmadan senden sıkılmasın. Sen aşkla yaklaş ama abartma fazla, sarılmayı seviyorsa öyle numaradan değil açıldınız madem adam akıllı sarılın kıza iyi gelir ister istemez, arada belinden melinden kavra kelebek hissini yaşasın sever öyle ince detayları bazıları.yazlıktaydım yazamadım yolda gördüm napıyorsun falan konuştuk gittim dondurma yemeğe götürdüm ciddi ciddi aldık birer dondurma yürüyoruz parka oturduk yanıma geçti bankın dondurmalarda bitmişti bende bir anda gazlanıp seni seviyorum dedim oda güldü bende seni söyleyemiyordum yaptı bende sarıldım o kadar sonra biraz daha gezinip evlere dağıldık