Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılayım

milenix

80+ Gold
Aksgdksajsgsn trip machine işin zor onun da fazlası zarar bir süreden sonra cıvıyor cidden bizimkinde trip yok direk kurtlar vadisi pala gibi hesap sorma modu açılıyor yalnış bir şey yaptıysam yapmadıysam tekrar aşko kuşko devam :D
Yaw hocam çok tatlı kızda gereksiz triplere giriyor işte. Gece 3'te bile trip attı bugün. Sürekli trip atmasa mükemmel kız ama.

Rulep

80+ Gold
Kral sen kıza yazıyorsunda kız sana yazıyor mu ilk o sohbeti başlatıyor mu kızların yazanı çoktur zaten arada sende kaynama

Rulep

80+ Gold
hiç bir şey demesem bile başlattığı oluyor
Sınıf arkadaşın değildir umarım bu arada 2 hafta erken gibi geldi biraz daha mı devam etmelisin acaba bilemedim

Kara*

80+ Silver
Yaw hocam çok tatlı kızda gereksiz triplere giriyor işte. Gece 3'te bile trip attı bugün. Sürekli trip atmasa mükemmel kız ama.
Trip hepsinde genel olarak var ya zaten ama abartıyı seviyor bir kısmı durdurmak zor oluyor. Yani sen de yapabiliyosan bebek gibi nazlan o trip attığında en fazla öyle yırtarsın karşı davranırsan zaten daha çok huy olur delirir valla değişikler ne diyem bilemiyim agam. :D

milenix

80+ Gold
Trip hepsinde genel olarak var ya zaten ama abartıyı seviyor bir kısmı durdurmak zor oluyor. Yani sen de yapabiliyosan bebek gibi nazlan o trip attığında en fazla öyle yırtarsın karşı davranırsan zaten daha çok huy olur delirir valla değişikler ne diyem bilemiyim agam. :D
Valla hocam çözmek imkansız. Sözde hepimiz insanız ama kızlar bambaşka bir şey.

Kara*

80+ Silver
Valla hocam çözmek imkansız. Sözde hepimiz insanız ama kızlar bambaşka bir şey.
Yok be aga ortamlarında biraz takılınca hepsinin karakteri çıkıyor. Ben de öyle garip buluyordum aralarına girdiğimde az çok öğrendim arkadaş olarak tabii öyle sevgili falan değil. En namuslusundan kaşarına baya gördüm tecrübe ettim. Normal kız erkek arkadaşlığında öyle kızlar arkadaşı diye çok kızlar arasında geçen şeyleri anlatmazlar ama ben baya iyi olanlarıyla karşılaştım. Her şeyin dedikodusunu yapıyorduk falan eğlenceli konuşma aktivite yapma vs. kısmında, ama sevgili olacağın anda işler değişiyor o yüzden baya dikkatli olunması lazım yoksa iki tarafta bir hayır bulamaz birbirinden.

milenix

80+ Gold
Yok be aga ortamlarında biraz takılınca hepsinin karakteri çıkıyor. Ben de öyle garip buluyordum aralarına girdiğimde az çok öğrendim arkadaş olarak tabii öyle sevgili falan değil. En namuslusundan kaşarına baya gördüm tecrübe ettim. Normal kız erkek arkadaşlığında öyle kızlar arkadaşı diye çok kızlar arasında geçen şeyleri anlatmazlar ama ben baya iyi olanlarıyla karşılaştım. Her şeyin dedikodusunu yapıyorduk falan eğlenceli konuşma aktivite yapma vs. kısmında, ama sevgili olacağın anda işler değişiyor o yüzden baya dikkatli olunması lazım yoksa iki tarafta bir hayır bulamaz birbirinden.
Hocam demek istediğim tam olarak o değilde. Bende biliyorum orasını. Erkekler bir şey dediğinde direkt onu demiştir ama kızlar bir şey dediğinde çok dolanmaçlı mesela.

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Dün çok yüz vermedi ama bugün özel hesabından istek attı

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
9 aydır tanıyordum ama samimi değildik son 2 hafta çok samimiyiz baya gülüşüyoruz sohbet ediyoruz bakışıyor baya güzel yani kız beni kendine aşık etti sizce nasıl açılayım veya beni seviyor mudur kıza wp den yazıyorum anında bakıyor instadan baya yazıyorum aynı tekrardan gecelere kadar konuşuyoruz güldürüyoruz birbirimizi arkadaş grubuyla otururken hiçbir şey yokken göz göze gelip gülmeye başlıyoruz bence hoşlanıyor benden normal bi tipi var ama ben tipine değil de cidden karakterine aşık oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu yazmayı unuttum bi arkadaşım seni yakın arkadaş olarak görüyor kız falan dedi ama sizce nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendimi hafiften belli ediyorum zaten sürekli yazıyorum iki de bir bilerek kendimi ona bakarken yakalatıyorum
Şimdiden söyleyeyim o seni arkadaş olarak görüyor ama şansını dene istersen.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
bilmiyorum ya ama hiç kimseyede bu kadar yakın davranmıyor
Önce umut verilir sonra da unut denilir boşver açılma
hiç bir şey kaybetmemiş olursun hemde mala bağlamazsın

wake up to reality

80+ Silver
Valla hacı ben hayatımın kızını bulmuş gibiyim en geç 2 haftaya bir sıkıntı olmazsa sık sık buluşup yazışacağım sonra yazlığa gitmeden önceki gün neyim varsa söyleyeceğim
eğer açılacaksan bence yazlığa gitmeden önceki son günü bekleme olur da kabul ederse yüzyüze görüşemeyeceksin yazlığa gideceğin için
ayrıca bir gün önce reddederse ve kendini kötü hissedersen yazlıkta zamanın kötü geçebilir

Top Bottom