Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılayım

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
eğer açılacaksan bence yazlığa gitmeden önceki son günü bekleme olur da kabul ederse yüzyüze görüşemeyeceksin yazlığa gideceğin için
ayrıca bir gün önce reddederse ve kendini kötü hissedersen yazlıkta zamanın kötü geçebilir
hocam yazlık kötü geçmez ben kafa dağıtmaya gidiyorum zaten de yazlıktan 3 gün önce uygun gördüm kabul eder ertesi gün görüşürüm oda tatile gider bende giderim 3 ay sonra bakarız
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerekirse erken dönerim

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
arkadaşlar bu kız ben uyuyormuyum diye kontrol ediyor iyi geceler dedim ben kapatana kadar kapatmadı sonra tekrar aktif oldum baktım oda kapatmış

Kara*

80+ Silver
arkadaşlar bu kız ben uyuyormuyum diye kontrol ediyor iyi geceler dedim ben kapatana kadar kapatmadı sonra tekrar aktif oldum baktım oda kapatmış
Hım açılsana kıza artık niye bekletiyosun seni kontrol etmesi falan sana göre öyle olabilir veya gerçekten kontrol ediyordur arka planda konuştuğu hoşlandığı jokerleri yoksa sen al kızı bekletme daha fazla.

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Hım açılsana kıza artık niye bekletiyosun seni kontrol etmesi falan sana göre öyle olabilir veya gerçekten kontrol ediyordur arka planda konuştuğu hoşlandığı jokerleri yoksa sen al kızı bekletme daha fazla.
bu hafta bitiriyorum işi durup dururken yazmaya başladı her st ye cevap veriyor sürekli sohbet başlatmaya çalışıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
9 aydır tanıyordum ama samimi değildik son 2 hafta çok samimiyiz baya gülüşüyoruz sohbet ediyoruz bakışıyor baya güzel yani kız beni kendine aşık etti sizce nasıl açılayım veya beni seviyor mudur kıza wp den yazıyorum anında bakıyor instadan baya yazıyorum aynı tekrardan gecelere kadar konuşuyoruz güldürüyoruz birbirimizi arkadaş grubuyla otururken hiçbir şey yokken göz göze gelip gülmeye başlıyoruz bence hoşlanıyor benden normal bi tipi var ama ben tipine değil de cidden karakterine aşık oldum

şunu yazmayı unuttum bi arkadaşım seni yakın arkadaş olarak görüyor kız falan dedi ama sizce nasıldır

kendimi hafiften belli ediyorum zaten sürekli yazıyorum iki de bir bilerek kendimi ona bakarken yakalatıyorum
ya kabul eder daha mutlu olursun yada reddeder ve uzun bir süre konuşmazsıınz

• Beğen
Reaksiyonlar: SCEI

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
9 aydır tanıyordum ama samimi değildik son 2 hafta çok samimiyiz baya gülüşüyoruz sohbet ediyoruz bakışıyor baya güzel yani kız beni kendine aşık etti sizce nasıl açılayım veya beni seviyor mudur kıza wp den yazıyorum anında bakıyor instadan baya yazıyorum aynı tekrardan gecelere kadar konuşuyoruz güldürüyoruz birbirimizi arkadaş grubuyla otururken hiçbir şey yokken göz göze gelip gülmeye başlıyoruz bence hoşlanıyor benden normal bi tipi var ama ben tipine değil de cidden karakterine aşık oldum

şunu yazmayı unuttum bi arkadaşım seni yakın arkadaş olarak görüyor kız falan dedi ama sizce nasıldır

kendimi hafiften belli ediyorum zaten sürekli yazıyorum iki de bir bilerek kendimi ona bakarken yakalatıyorum
Kanka insallah doner dönmezse yaz playlist atim

Top Bottom