Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

Arada zoru göstermek lazım aga bazıları dışındakilerde karakterleri vs. olsa bile sana az mayıştığı zaman gerçek yüzü belli oluyor yerinde ilgi vermek en iyisi özlemeyi sevmeyi düşündürmezsen fazla ilgi zararla biter
kesinlikle katılıyorum. İnsan merak etmediği şeye ilgi de duymuyor. Merakı canlı tutmakta fayda var

kesinlikle katılıyorum. İnsan merak etmediği şeye ilgi de duymuyor. Merakı canlı tutmakta fayda var
Merak canlı kalmasıda bir süre sonra sorun oluyor ciddi ilişkiler için böyle oluyor genelde tabii kişilerin gerçekten koşulsuz sevmesi durumları oluyorsa pek sorun etmezler. Karakterlerine ve birbirlerinden ya çok ilgiden ya da ilgisizlikten sonuç hep aynı oluyor ortası olsa bile ciddi sorunlar asla peşini bırakmıyor, ama genelde kızlar anlamıyor onu sezdim diyebilirim yapacak bir şey yok. 19 Yaşındayım ama 50 yaşındaki kişiler gibi düşündüm olgunlaştım bazı ciddi ilişki sorunları yüzünden benim yöntemlerime uysa sorun olmazdı ama bir süre sonra anlar hatalarını ayrılmadık merak etmeyin ama sayesinde yaşadığım şeyleri güzel tecrübe ettim. :)

En baştan en sona kadar okudum kahkaha attım kaç kere teşekkürler bu arada hayırlı olsun hocam umarım mutlu günleriniz daim olur

Güle güle eğlen @AneX dostum. Gereğinden fazla değer yüklemene gerek yok eğlenmeye bak 😄🤘

eyvallah beyler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,476
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri