Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılmalıyım

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorum
Dostum sanırım anlayabiliyorum bende 14 yaşındayım fakat o rüyalar 3-5 gün en fazla 1-2 hafta sonra kendine kendine yok olucak. Gördüğün rüya ile pek samimi bile olmadığın birine aşık olduğunu düşünüyorsun o toz pembe rüya yüzünden.

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Dostum sanırım anlayabiliyorum bende 14 yaşındayım fakat o rüyalar 3-5 gün en fazla 1-2 hafta sonra kendine kendine yok olucak. Gördüğün rüya ile pek samimi bile olmadığın birine aşık olduğunu düşünüyorsun o toz pembe rüya yüzünden.
keşke tek o olsa be kankam

Rulep

80+ Gold
Cesaretin varsa bodoslama dalacaksın sohbet etmeye çalışırsın ama sürekli konuşacaksın naber nasılsın rahatsız etmiyorumdur umarım falan filan dershane hakkında falan girersin baktın konuşuyor falan bir ara baktın konu yok neyse kaçtım ben görüşürüz dersin akşamı instadan ekleyecek mi bak eklemezse ertesi gün istek at veya direkt instadan hikâye yanıt ver
Demem o ki direkt açılma belli et zaten o da tarafını belli edecektir

bwNN

80+ Silver
İnstada story vb. attığında mesaj atarak konu başlatın ordan devam edin

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorum
Sal kardeşim ilk ilişkinde bırak karşı tarafta seni sevsin.

Top Bottom