sevdiğim kıza nasıl açılmalıyım

14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorum
Dostum sanırım anlayabiliyorum bende 14 yaşındayım fakat o rüyalar 3-5 gün en fazla 1-2 hafta sonra kendine kendine yok olucak. Gördüğün rüya ile pek samimi bile olmadığın birine aşık olduğunu düşünüyorsun o toz pembe rüya yüzünden.

Dostum sanırım anlayabiliyorum bende 14 yaşındayım fakat o rüyalar 3-5 gün en fazla 1-2 hafta sonra kendine kendine yok olucak. Gördüğün rüya ile pek samimi bile olmadığın birine aşık olduğunu düşünüyorsun o toz pembe rüya yüzünden.
keşke tek o olsa be kankam

Cesaretin varsa bodoslama dalacaksın sohbet etmeye çalışırsın ama sürekli konuşacaksın naber nasılsın rahatsız etmiyorumdur umarım falan filan dershane hakkında falan girersin baktın konuşuyor falan bir ara baktın konu yok neyse kaçtım ben görüşürüz dersin akşamı instadan ekleyecek mi bak eklemezse ertesi gün istek at veya direkt instadan hikâye yanıt ver
Demem o ki direkt açılma belli et zaten o da tarafını belli edecektir

İnstada story vb. attığında mesaj atarak konu başlatın ordan devam edin

14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorum
Sal kardeşim ilk ilişkinde bırak karşı tarafta seni sevsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri