Kızla hiç muhabbetiniz yok gibi kızkız dershanede aynı dershanedeyiz aşırı sammi deiliz instadan takipleşiyoz bi ara aynı sınftaydık anlıcanız okul açılmadan söyleyim şansımı deneyim diyorum nasıl açılmalıyım konuyu nasıl başlatayım ser taktik verin
nasıl bi muhabbet açmalyım kız beşiktaşlı bende beşiktaşlıyım öyle gider mi konususnu açsamKızla hiç muhabbetiniz yok gibi kız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önce normal muhabbet ortamı oluşturup samimi olduktan sonra söyle kabul etme ihtimali olsun şimdi arada sırada gördüğü birine ne desin
Kızlar takım tutabilir ama bu futbolla ilgilendikleri anlamına gelmeznasıl bi muhabbet açmalyım kız beşiktaşlı bende beşiktaşlıyım öyle gider mi konususnu açsam
öyle duruken naber mi deyim hızlı olmaz mıKızlar takım tutabilir ama bu futbolla ilgilendikleri anlamına gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde açarsan yürümez bence daha farklı olsun naberden gir okuldan filan yürü sonra ne yapmayı seversine gel oradan
Takımını sormaktan iyidir nasılsın diye başlaöyle duruken naber mi deyim hızlı olmaz mı
kız dershanede aynı dershanedeyiz aşırı sammi deiliz instadan takipleşiyoz bi ara aynı sınftaydık anlıcanız okul açılmadan söyleyim şansımı deneyim diyorum nasıl açılmalıyım konuyu nasıl başlatayım ser taktik verin
Yaşınız kaç hocam biraz onada bağlıalternatifim yok ama deneyeceğim
14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorumYaşınız kaç hocam biraz onada bağlı
yaşınız daha küçük dostum daha fazla vakit geçirmeye çalış kızı iyice tanı ondan sonra açılmak istiyorsan açıl14 hocam kafam çok karışık rüyamda göryorum onu düşünüyorum hiç hissetmediğim kadar değişik hissediyorum
yaşınız daha küçük dostum daha fazla vakit geçirmeye çalış kızı iyice tanı ondan sonra açılmak istiyorsan açıl