Arama sonuçları: *

1. Diavelin

F/P gamepad önerisi lazım.

bu beni gerçekten üzüyor çünkü çok güzel gamepad markaları var piyasada
  2. Diavelin

ikisi de görselde aynı ama birinin başlığında t4 yazılması yanlış gamesir'in sitesinden de bakabilirsin gizalanın kendi sitesinden de bakabilirsin ikisinde de sadece cyclone 2 yazar niye böyle bişey yapmışlar bilmiyorum umarım t4 aldığında gidip t4 model paketlemezler t4 bu fiyat değil çünkü
  3. Diavelin

t4 modeli giriş segment ondan cyclone 2 almanız lazım öbür türlü cyclone 2 nin t4 diye bir özel modeli yok ikisi farklı modeller 1746611059 abi emin ol elimde olsa bende connectten almam 3. parti gamepadlerin satıcıları fazla yok yoksa düzgün fiyata satılsa yurt dışına giden arkadaşımdan apex 4...
  4. Diavelin

ben mesajı atarken de yoktu maalesef ondan farklı siteden attım
  5. Diavelin

Pro ile Max'ı karıştırıyorsun max satışta yok 1746610323 Başlangıç olarak f/p diyebiliriz fantech shooter 3'e ama saydıklarım daha iyi cihazlar, xboxa göre çok fazla artıları var nereden başlasam bilmiyorum hall effect olmasından micro switchlere 6 yönlü hareket sensöründen yazılım desteğine...
  6. Diavelin

benim önerim gulikit kingkong 3 max olur hd rumble olduğundan ötürü ama biraz daha çıkarsan ekstra 1.5k gibi kesinlikle bu işin piri olan flydigiden vader 4 pro öneririm linkleri saldım aşağıya bakarsın aklında soru varsa sorabilirsin...
  7. Diavelin

2 - 3 bin TL arası Xbox 9. nesil gamepad alternatifi önerisi

gamesir cyclone 2 en mantıklısı aralarında
  8. Diavelin

Mediamarkt Trendyol İndirimler (Bir çok ürün)

param yok (y)
  9. Diavelin

Yardım İnce hesap aldatmacası!!!

biraz fazla abartıyorsun gibi geldi adam belirtmiş sonuçta tray olduğunu
  10. Diavelin

Phantom sipiriti takamıyorum yardım!!!

çok sıkıyorsun çok hafif sıkıcaksın diğeri havaya kalkmadan sonrada ikisi tutunca vidayı istediğin kadar sık
  11. Diavelin

Nintendo switch v2 almak

ucuza oyun almak istersen rehberim var göz atarsın https://forum.donanimarsivi.com/konu/nintendo-switch-uygun-fiyata-oyun-satin-alma-rehberi-nisan-2025.1097533/
  12. Diavelin

Nintendo switch v2 almak

v2 daha ucuz pahalı değil asıl pahalı olan OLED versiyonu o da saydıklarımdan ötürü açıkcası ben daha geçen haftalarda OLED'in özel sürümünü 11k ya 2 taşıma çantası + 1 kartuşlu oyunla aldım ve cihaz neredeyse sıfırdı çoğu şeyi jelantinliydi docku vs. sadece elde kullanılmıştı ben açtım OLED'in...
  13. Diavelin

Nintendo switch v2 almak

normal switch'de oynayabildiğin herşeyi switch OLED'de de oynarsın OLED ve v2 arasındaki fark ekran büyüklüğü, batarya, 3d sound sistemi, switchin ayağı, ethernet portu, daha fazla depolama alanı, ekran parlaklığı ve malzeme kalitesi kısacası şöyle diyeyim elde oynamayacak sadece evdeki tvye...
  14. Diavelin

Nintendo switch v2 almak

bir zevk yatırım değildir zevk için alacağın şeye yatırım gözüyle bakarsan zevk alamazsın nintendo switch şuan hala günümüzde alınabilecek bir taşınabilir konsoldur switch 2 yi beklemeyi düşünmüyorsan ki beklemekten kastım hazirandaki sürümü değil çünkü hazirandaki çıkacak ilk sürüm switch 2 çok...
  15. Diavelin

Kredi kartı limiti arttirma

öğrenci kartı veya hesabı olarak geçiyorsa limit artmayabilir bunun için kendi adınıza normal hesap açın ve bu hesap üzerinden aylık bir para döngüsü olması lazım veya aylık maaşınız bir dekontu o zaman size yüksek limitli bir kart vericeklerdir
  16. Diavelin

Çözüldü✓ Her 4k monitör 2k olarak da kullanılabilir mi?

4k monitörde 2k oynarsan 1 piksel yerine 1.5 piksel düşer görüntüye bu da bulanıklığa ghostinge sebep olabiliyor
  17. Diavelin

Çözüldü✓ Her 4k monitör 2k olarak da kullanılabilir mi?

piksel kesimi farklı olduğundan görüntüde sorun yaşarsın
  18. Diavelin

Rehber 🔴🔵Nintendo Switch Uygun Fiyata Oyun Satın Alma Rehberi (Nisan 2025) 🎮💸

Bunu sen böyle düşünebilirsin ben öyle düşünmüyorum böyle düşünme nedeninide az çok tahmin ediyorum ama ben genede legalden yanayım bu konuda
  19. Diavelin

Rehber 🔴🔵Nintendo Switch Uygun Fiyata Oyun Satın Alma Rehberi (Nisan 2025) 🎮💸

⚠️ Foruma Önemli Bilgilendirme 2025 Mart ayı itibariyle Nintendo, en uygun fiyata oyun satarak dikkat çeken Japonya eShop'unu yurtdışı kredi kartlarına kapattı. Bu nedenle Japonya eShop'tan oyun almak öncekine göre daha zorlu hale geldi ve bazı fazladan adımlar gerektiriyor. Ancak merak...
  20. Diavelin

Çözüldü✓ Xbox Gamepad alacam sizce alınır mı?

https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x10-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-mekanik-tuslar-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu?_pos=4&_psq=easy&_ss=e&_v=1.0 düşünmeden yapıştır geç
Geri