Neler Yeni

Nintendo switch v2 almak

TaTHaRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ismail kürol
bir zevk yatırım değildir zevk için alacağın şeye yatırım gözüyle bakarsan zevk alamazsın nintendo switch şuan hala günümüzde alınabilecek bir taşınabilir konsoldur switch 2 yi beklemeyi düşünmüyorsan ki beklemekten kastım hazirandaki sürümü değil çünkü hazirandaki çıkacak ilk sürüm switch 2 çok fazla eksiyle geliyor bunlar
-OLED ekran olmayışı
-OLED olmamasından kaynaklı siyahların daha fazla elektrik tüketmesinden ve yüksek performanslı bir cihaza takılan bataryanın düşüklüğünden ötürü süre olarak azlığı (İlk switchde bu oran min 4-5 saatken switch 2 de bu süre min 2 saat)
-Switch 2 özel oyunun az olması
-Switch 2 ye çıkacak oyunlarında aşırı pahalı olması (min 80$)
-Joyconların hala hall effecte sahip olmaması
-450$ gibi yüksek bir fiyattan cihazın satışa çıkmış olması

diyeceğim o ki hiç switch exclusive oyunları oynamadıysan ve el konsolu arayışındaysan şuan switch hala daha alınabilir bir cihaz switch ve temiz cihaları 2. elde 10k bandında bulabilirsin oyunlu veya ekstralı olacak şekilde
Çok teşekkür ederim birşeyler sormak isterim sana... V2 ve oled arasındaki fark nedir değer mi almaya bide fit ring oynamayı düşünüyoruz eşimle oled olanda da oynayabiliyor mu

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
Çok teşekkür ederim birşeyler sormak isterim sana... V2 ve oled arasındaki fark nedir değer mi almaya bide fit ring oynamayı düşünüyoruz eşimle oled olanda da oynayabiliyor mu
normal switch'de oynayabildiğin herşeyi switch OLED'de de oynarsın OLED ve v2 arasındaki fark ekran büyüklüğü, batarya, 3d sound sistemi, switchin ayağı, ethernet portu, daha fazla depolama alanı, ekran parlaklığı ve malzeme kalitesi kısacası şöyle diyeyim elde oynamayacak sadece evdeki tvye bağlayıp oynayacaksanız v2 alınabilir ama elde oynamak istiyorsanız OLED kesinlikle almaya değer

TaTHaRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ismail kürol
normal switch'de oynayabildiğin herşeyi switch OLED'de de oynarsın OLED ve v2 arasındaki fark ekran büyüklüğü, batarya, 3d sound sistemi, switchin ayağı, ethernet portu, daha fazla depolama alanı, ekran parlaklığı ve malzeme kalitesi kısacası şöyle diyeyim elde oynamayacak sadece evdeki tvye bağlayıp oynayacaksanız v2 alınabilir ama elde oynamak istiyorsanız OLED kesinlikle almaya değer
v2 daha pahalı sanırım ben genelde tv ye bağlayıp spor oyunları oynamak için alacağım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
v2 daha pahalı sanırım ben genelde tv ye bağlayıp spor oyunları oynamak için alacağım
v2 daha ucuz pahalı değil asıl pahalı olan OLED versiyonu o da saydıklarımdan ötürü açıkcası ben daha geçen haftalarda OLED'in özel sürümünü 11k ya 2 taşıma çantası + 1 kartuşlu oyunla aldım ve cihaz neredeyse sıfırdı çoğu şeyi jelantinliydi docku vs. sadece elde kullanılmıştı ben açtım OLED'in tam kutu şekilde 9k ya bulup alabiliyordum o da baya temizdi

TaTHaRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ismail kürol
v2 daha ucuz pahalı değil asıl pahalı olan OLED versiyonu o da saydıklarımdan ötürü açıkcası ben daha geçen haftalarda OLED'in özel sürümünü 11k ya 2 taşıma çantası + 1 kartuşlu oyunla aldım ve cihaz neredeyse sıfırdı çoğu şeyi jelantinliydi docku vs. sadece elde kullanılmıştı ben açtım OLED'in tam kutu şekilde 9k ya bulup alabiliyordum o da baya temizdi
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için...

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan

The Semih

80+ Gold
Bence 2025 ve sonraki için çıkacak tüm konsollar OLEDzorunlu olmalı konsollar en az 6 yıl ömürlü olduğu için geçmiş teknolojiyle ürün çıkarmalarına izin vermemeliyiz tepki şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,264
Üyeler
172,354
Son üye
emirvettel5
Top Bottom