Nintendo Switch Oled sıfır alınır mı?

Rıza T

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Bir süredir yurt dışındayım. Uzun zamandır Nintendo Switch almayı düşünüyordum; açıkçası ilk etapta Nintendo Switch Lite almak aklımdaydı. Ancak bulunduğum yerde uygun bir fiyata, sıfır Nintendo Switch OLED buldum.

Aklıma takılan konu şu: 2026 yılında Nintendo Switch OLED almak sizce hâlâ mantıklı mı? Yoksa 250 Euro'luk bütçeyle daha mantıklı bir şey alınabilir mi?

nintendo oyunlarını seviyorsan alınır tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o parayada güzel

Daha önce hic oynamadım. El konsolu almak istiyorum çip taktırırım muhtemelen.
oyunlarına bir bakın isterseniz almadan çünkü isteğinizi karşılamayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha genel oyular oynayacaksanız asus rog ally falan da bakabilirsiniz fiyat farkı var tabi

İkinci el 150 buldum 0 denk gelmedi hic
Oled daha mantıklı o zaman bence, hem sıfır olur kafan rahat olur hem görüntü kalitesi falan baya fark ediyor + Lite olan başka ekrana bağlanmıyor bunu TV ye falan bağlayabiliyorsun istediğinde. Bir de kolları ayrı ayrı çıktığı için bazı oyunları 2 kişi oynayabiliyorsun Lite olanda bu da yok doğal olarak.

Oled daha mantıklı o zaman bence, hem sıfır olur kafan rahat olur hem görüntü kalitesi falan baya fark ediyor + Lite olan başka ekrana bağlanmıyor bunu TV ye falan bağlayabiliyorsun istediğinde. Bir de kolları ayrı ayrı çıktığı için bazı oyunları 2 kişi oynayabiliyorsun Lite olanda bu da yok doğal olarak.
Sao
Saol hocam oled alayım madem. Peki oledi çiplemek ne kadar tutar ve Antalya'da var mı çipleyebilecegim bir yer.

Geri