Arama sonuçları: *

1. X-Mysterious

Yardım Gaming laptop yardımcı olur musunuz

2.si daha uzun ömürlü duruyor
  2. X-Mysterious

4070ti fiyatları neden yükseldi?

Mart ayında 21kya almıştım sonra 29 k olmuştu 42e topladığım ddr5 sistem şuan min 60k
  3. X-Mysterious

Steam İndirimlerde Bu Sepettekileri Almalı mıyım?

Hogwart ve uncharted ı oynamazsan bir şey kaybetmezsin özellikle de hogwarts uncharted da gene tr dublaj var iyi kötü güzel bi hikayesi var tek sıkıntısı aksiyondan çok platformingi var spiderman yeterli miles morales e gerek yok ztn aynı oyun gibi hatta dlc gibi
  4. X-Mysterious

Steam yaz indirimlerinde 3 oyun alma hakkınız++

Valla ben last epoch valhalla ragnarok edition ve marvels midnight suns aldım
  5. X-Mysterious

Öneri Batman Oyunlarını Hangi sırayla oynamalıyım?

En çok cityi seveceksiniz
  6. X-Mysterious

Sahibindenden Playstation Alınır mı?

12500ede var ama almanyadan almış 1 yıl garantili bozulsa nasıl çıkacam işin içinden deyip almıyorum
  7. X-Mysterious

Öneri RACCOON CITY EDITION (RE 2 & 3) Alınır mı?

Bu. Fiyata kaçmaz bnde alıcm
  8. X-Mysterious

RTX 4060 ve 4060Ti ekran kartlarının fiyatları ve çıkış tarihleri belli oldu!

4060ti 16 gbmı 4070ti aldık 12 gb bu neyin kafası yahu senin ben taa nvidia
  9. X-Mysterious

Sistemim iyi olmasına rağmen drop yiyor

Bende de chromea girince cpu kullanımı artıyo ve sayfalar kasıyo eski sistemimde hiç böyle bir sorun yoktu
  10. X-Mysterious

20000 TL Sistem Topluyoruz

Elimde 13 ay garantili 3070ti var uyguna vereceğim mining kilidi olan versiyonu msi ventus modeli düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz
  11. X-Mysterious

7900xtx vs 4080 2k'da hangisi daha iyi

Yani ikiside işinizi görür fakat 7900 vram farkıyla ilerde daha işlevsel bnce
  12. X-Mysterious

7900xtx vs 4080 2k'da hangisi daha iyi

İkisi de 4 k kartı
  13. X-Mysterious

Yardım Mekanik klavye önerisi

Kablosuz mekanik klavyeler çokmu pahalı oluyor
  14. X-Mysterious

Razer darthvader v2 vs Razer basilix ultimate

atlantisin siyahı olsa daha iyi olur ya hiç bi ekipmanım beyaz dğl bnm
  15. X-Mysterious

bu mouselar trde satılmıyorsa bşaka önerir misiniz? lamzu trde varmış 2000 tl
  16. X-Mysterious

https://www.hepsiburada.com/rampage-strike-smx-r14-siyah-turuncu-9-tus-oyuncu-rgb-mouse-pm-HB00000938C2 buymuş mouseum
  17. X-Mysterious

SAĞLAM HİKAYELİ OYUN ÖNERİSİ

days gone guardian of galaxy
  18. X-Mysterious

Çözüldü✓ 2.el ekran kartı almak ne kadar mantıklı

Elimde msi ventus 3070ti 33 fanlı ekran kartı var kfg mevcut ilgilenen varsa yazabilir aydın içinden eldeb teslim edebilirim diğer türlü para gönderilir ise kargo ile gönderebilirim
  19. X-Mysterious

Cm bilmiyorum ama elime oturuyor fakat brz ağır sanırım bf42de 2 3 maçtan sonra bileğim ağrıyor ve ilk maçta ki performansı gösteremiyorum bazende ilk maçlar kötü giderken 3.4. Maçta açılmaya başlıyorum
  20. X-Mysterious

Bu arada bnm boydan dolayı elim brz büyüktür 1.90 boyundayım aşırı olmasa da büyük ellerim sora küçük kalmaz dimi elimde bn onu 2k sandıydım sonra baktım 3k imiş 1681989294 Hatta şuan rampage in smx r65ini kullanıyorum 1681989416 Trde satılmıyor sanırım
Geri