ryangosling
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
1700tl bütçem var red switch yada yellow switch olabilir zorunlu değil ama scroll tekerleği olan modeller daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.www.gaming.gen.tr
Bu nasıl hocam![]()
[TRY2,312.75~2461.98 10% OFF] GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Versionusa-m.banggood.com
Sanırsam evet ama kablosuz bulabilirseniz daha iyiKablosuz mekanik klavyeler çokmu pahalı oluyor
herkese tavsiye ettiğin klavye dsadasdada![]()
[TRY2,312.75~2461.98 10% OFF] GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Versionusa-m.banggood.com
Bunu aldığımda ek vergi falan çıkar mı![]()
Sanırsam evet ama kablosuz bulabilirseniz daha iyi
www.n11.com
Türkçe arıyorum hocam maalesef kiCooler Master CK721 RGB Red Switch Kablosuz İngilizce %65 Mekanik Oyuncu Klavyesi Gri Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master CK721 RGB Red Switch Kablosuz İngilizce %65 Mekanik Oyuncu Klavyesi Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
biraz pahalı ama kablosuz.
Kullanıyorum Memnunum
sadece üst tarafı metal olduğu için metal sesi çıkıyor basınca.
Çıkmaz.Bunu aldığımda ek vergi falan çıkar mı
Peki türkçe tuş dizilimli öneriniz var mıÇıkmaz.
Anladım hocam türkçesi 2100 tl civarlarında ne yazık ki bende 1700 e almıştım bunu.Türkçe arıyorum hocam maalesef ki
Hocam keycaps alır keyfinize göre halledersiniz fiyatına göre çok iyi bir klavye bu.Peki türkçe tuş dizilimli öneriniz var mı