Arama sonuçları: *

1. sezaresen

Yardım Social Club giremiyorum

Önce güvenli interneti aktif edip tekrar devre dışı bırakın. Bende de bir defasında öyle olmuştu güvenli internet kapalı görünüyordu ama açıp kapattım tekrar düzeldi.
  2. sezaresen

İnternet firmasını değiştirmeli'miyim ?

Yani biri bana bu şekilde tavsiyede bulunsaydı açıkçası inanmazdım ama yazdıklarımın hepsi başıma gelenler. Düşünün yani 110 TL olan hizmetten 259 TL hizmete geçtim ve çok mutluyum. Artı olarak 6 ay içinde iptal ettiğinizde 120 TL bağlantı bedelini de yansıtıyorlar. Bugünlerde de yeni bir şey...
  3. sezaresen

Millenicom zam yapınca bende Gıbırnet'e geçtim ama bin pişman oldum sürekli internetim kopuyordu ve bağlantı kesiliyordu. Akşam saat 22'den sonra müşteri hizmetleri yok. Gece 1'de bağlantı gidiyordu mesela ulaşacak hiç bir yol kalmıyordu. (Bu arada altyapımda bir sorun yok 2 yıldır Millenicom...
  4. sezaresen

Yapacağınız en büyük yanlış Gıbırnet'e geçmek olur. Millenicom'da kalmanız çok daha iyi. Çok ararsınız Millenicom'u tecrübeyle sabit...
  5. sezaresen

İnternet servis sağlayıcı karşılaştırması

Dün başka bir konuya daha yazmıştım oradan kopyalayıp yapıştırıyorum aşağıya. Yazdıklarım aynen geçerlidir. Gıbırnet önermiyorum. Müşteri hizmetleri 7/24 destek sunmuyor. Akşam kapatıp eve gidiyorlar sabah 8 de gelip bakıyorlar destek taleplerine. Üstelik telefon numarası da aynı şekilde akşam...
  6. sezaresen

Yardım Modemin "Kaynak DNS Testi Başarısız" Hatasının Sebebi Nedir?

Teşekkür ederim düzenledim.
  7. sezaresen

Öneri Süperonline Taahhütsüz Paketlere Geçilir Mi?

Süperonline altyapısı var mı yok mu nasıl öğrenebiliriz?
  8. sezaresen

Öneri Zam Bildirimleri Sonrası İSS'lere Göz Atıyoruz

Gıbırnet önermiyorum. Müşteri hizmetleri 7/24 destek sunmuyor. Akşam kapatıp eve gidiyorlar sabah 8 de gelip bakıyorlar destek taleplerine. Üstelik telefon numarası da aynı şekilde akşam kapanıyor sabah açılıyor. Müşteri hizmetlerinde iki kişi var ne zaman ulaşsam aynı insanlar ve çözüm odaklı...
  9. sezaresen

Yardım Modemin "Kaynak DNS Testi Başarısız" Hatasının Sebebi Nedir?

Modem Modeli : TP-Link TD W9970 V3 Aşağıdaki resimlerde görünen bir hatayı almaya başladım. Bu hatayla karşılaştığımdan beri Wifi ile mobil cihazlarda bazı uygulamalara erişemiyorum. Bu hatanın sebebini bilenler lütfen yardım eder misiniz?
  10. sezaresen

Yardım Kaynak DNS Testi Başarısız Hatası Yardım

Evet konuştum ekran resimlerini istediler falan attım dönüş yapacağız dediler bekliyorum. 1673565405 Oluşturdum tekrardan eğer çözülmezse arayacağım sabah. Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.
  11. sezaresen

Denedim ama aynı şekilde fotoğraflardaki gibi hata alıyorum. Anlamadığım şey ise böyle bir sorun yoktu daha önce geçiş yapar yapmaz bu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum.
  12. sezaresen

Arkadaşlar geçenlerde Gıbırnet'e geçiş yaptım her şey iyi güzel ama mobil cihazlardan özellikle alışveriş uygulamalarına wifi giriş yapamıyoruz. Wifi ile hiç bir şekilde uygulamalara erişim sağlayamıyoruz ama mobil veriyi açınca çalışıyor her şey. Modem ile yaptığım testleri aşağıya bırakıyorum...
  13. sezaresen

Millenicom internet düşük hız sorunu.

Bu aralar Millenicom'da bu sorunu çok yaşayan gördüm.
  14. sezaresen

Bende de aynı senin dediğin gibiydi. İstersen bir şikayet oluştur çözülecek bence.
  15. sezaresen

Geçenlerde bende de aynı sorun oldu. 50 Mbps hız paketim vardı ama aldığım indirme hızı 2 Mbps çıkmıyordu bile. Modem arayüzünde kontrol ettiğimde sorun hat kaynaklı görünüyordu. Ne kadar destek talebi açsamda sorun yok dediler. En sonunda şikayetvar.com'a yazdım şikayet ettim yarım saat sonra...
  16. sezaresen

Çözüldü✓ Monitörün Renkleri Bozuluyor

Çok teşekkür ederim
  17. sezaresen

Yok yok monitörün kendi driveri bir bakıyorum ki kurulmuş. Zaten kurulur kurulmaz renkler bozuluyor. Sonra aygıt yöneticisine gidip monitörü seçip cihazı kaldır yapıp, yazılımı siliyorum. Yeniden başlatıyorum sıkıntı yok. Bir kaç gün sonra bir bakıyorum ki renkler yine bozuldu. Tekrar aygıt...
  18. sezaresen

Ayarlamaya çalıştığımda hep abes kalıyor renkler. Orijinal rengi çok daha güzel monitörün. Otomatik olarak güncelleme almazsa çok iyi olacak ama engelleyemiyorum onu.
  19. sezaresen

Çözüldü✓ Corsair Vengeance Lpx 3600 Mhz Ram Gecikme Hızı Nasıl Olmalı

Tamamdır, çok teşekkür ederim tekrardan.
  20. sezaresen

Çözüldü✓ Corsair Vengeance Lpx 3600 Mhz Ram Gecikme Hızı Nasıl Olmalı

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Her bir maddeyi birer birer deneyip sonuçları tekrar buraya atarım.
Geri