Yardım Kaynak DNS Testi Başarısız Hatası Yardım

sezaresen

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar geçenlerde Gıbırnet'e geçiş yaptım her şey iyi güzel ama mobil cihazlardan özellikle alışveriş uygulamalarına wifi giriş yapamıyoruz.
Wifi ile hiç bir şekilde uygulamalara erişim sağlayamıyoruz ama mobil veriyi açınca çalışıyor her şey.
Modem ile yaptığım testleri aşağıya bırakıyorum.
Bu konulardan anlayan veya daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-01-13 011311.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-01-13 011311.jpg
    80.3 KB · Hit: 158
  • Ekran görüntüsü 2023-01-13 011353.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-01-13 011353.jpg
    81 KB · Hit: 157
Son düzenleme:
dns yi 1.1.1.1 1.0.0.1 yapıp dener misim? olmazsa 8.8.8.8 8.8.4.4'ü dene.

gıbırnete geçersen normal tabii, gıbırnet nedir yahu ahah

gıbırnete geçersen normal tabii, gıbırnet nedir yahu ahah
Hocam gıbırnet iyi bir sağlayıcı burada saçma şeyler yazmayın lütfen. Alternatif operatörlerden pek anlamıyorsunuz sanırsam+ülkenin durumu ortada insanlar ucuzu denemek zorunda ve dediğim gibi gıbırnet kötü değil.

dns yi 1.1.1.1 1.0.0.1 yapıp dener misim? olmazsa 8.8.8.8 8.8.4.4'ü dene.
Denedim ama aynı şekilde fotoğraflardaki gibi hata alıyorum. Anlamadığım şey ise böyle bir sorun yoktu daha önce geçiş yapar yapmaz bu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum.

Denedim ama aynı şekilde fotoğraflardaki gibi hata alıyorum. Anlamadığım şey ise böyle bir sorun yoktu daha önce geçiş yapar yapmaz bu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum.
internet sağlayıcınla konuşup bu problemi çözmeyi denedin mi ?

gıbırnete bilet oluşturabiliyorsanız oluşturun olmuyorsa aramanız tek çare gibi.

internet sağlayıcınla konuşup bu problemi çözmeyi denedin mi ?
Evet konuştum ekran resimlerini istediler falan attım dönüş yapacağız dediler bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gıbırnete bilet oluşturabiliyorsanız oluşturun olmuyorsa aramanız tek çare gibi.
Oluşturdum tekrardan eğer çözülmezse arayacağım sabah.

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,054
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri