Uyku modu dediğiniz bilgisayarın uyku modu sanırım hocam. Normalde kullanmadığım için garip geldi. O halde her bilgisayarı açışımda kulaklığı açacağım...
Hocalarım selam. Dün kulaklık geldi çok memnunum. Hatta rahatlığından gece 3-4e kadar aralıksız oyun oynadım fakat dün akşam bilgisayarı kapattığımda ışık...
Hocalarım hayırlısıyla yarın X9'u sipariş ediyorum. İade onaylandı ve provizyon da bekliyor. Tahminim sabaha doğru geçmiş olur. Bu model için üstteki yeri...
Hocam S9'u aldığım ve kargoya verildiği günün akşamında gördüm bu konuyu. Üzüldüm açıkcası. Gelince de baktım S9 da şarj göstergesi yok, pilin 55 saat...
Hocalarım selam. S9 pro modelim vardı şuan iade ettim. Salı günü onaylansa çarşamba günü sipariş geçebilirim. Sorum çok net, oyun oynuyorum video izlerken...
Hocam şimdi gidip iade edeceğim. Yapacak bir şey yok. Kullanıcı yorumu yok, pil göstergesi yok, yardım istiyorum milletin modelden haberi yok ki yardım...
Hocam bu keyfimi kaçırdı. Yani diğer 2 modele böyle bir şey koyup neden buna koymazsın ki? modeli kullanan da çok yok, bir şey aradığımda bulamıyorum...