Arama sonuçları: *

• Users: Pledo
  • Order by date
  1. P

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Anladım hocam teşekkür ederim.
  2. P

Onu nasıl yapıyoruz hocam? ayarlarını yapacağımız bir yer var mı?
  3. P

Uyku modu dediğiniz bilgisayarın uyku modu sanırım hocam. Normalde kullanmadığım için garip geldi. O halde her bilgisayarı açışımda kulaklığı açacağım teşekkür ederim.
  4. P

Hocalarım selam. Dün kulaklık geldi çok memnunum. Hatta rahatlığından gece 3-4e kadar aralıksız oyun oynadım fakat dün akşam bilgisayarı kapattığımda ışık yanıp sönüyordu. Sanırım kapandıktan sonra bağlantısını kopması biraz sürüyor. Bugün bilgisayarı 1 dakika önce açtım ve kulaklık bilgisayara...
  5. P

Hocam zahmet olmazsa kulaklığın tepesini ölçme şansınız var mı acaba? bu ürün 85x235 gözüküyor. Hem havuzdaymış gibi yüzmesin hem de küçük durmasın.
  6. P

Hocalarım hayırlısıyla yarın X9'u sipariş ediyorum. İade onaylandı ve provizyon da bekliyor. Tahminim sabaha doğru geçmiş olur. Bu model için üstteki yeri korumak için alttaki ürünü düşünüyorum. Satıcıya sorduğumda bilgim yok, denemek için alabilirsiniz yoksa iade edebilirsiniz problem değil...
  7. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Tamamdır.
  8. P

Anladım hocam teşekkür ederim.
  9. P

Temudan şuan alım kapalı sanırım. Tam bilmiyorum. Ürün linki atabilir misiniz? Teşekkürler bu arada.
  10. P

Orası da öyle. Arkadaşınız da en iyisini yapmış. Bakalım inşallah bir sonraki hafta iade hızlı onaylanırsa ardından siparişini geçeceğim. Sizin kullandığınız bir pad var mı yoksa gelen padlari mi kullanıyorsunuz?
  11. P

Hocam S9'u aldığım ve kargoya verildiği günün akşamında gördüm bu konuyu. Üzüldüm açıkcası. Gelince de baktım S9 da şarj göstergesi yok, pilin 55 saat gittiğini biliyordum, onu bilerek aldım fakat kullanıcı yorumu olmadığı için kulaklık padleri nelerle uyumlu bilmiyorum, boyutunu bilsen bile...
  12. P

Hocalarım selam. S9 pro modelim vardı şuan iade ettim. Salı günü onaylansa çarşamba günü sipariş geçebilirim. Sorum çok net, oyun oynuyorum video izlerken başka bir kulaklığa geçiyorum, oyun için X9 mu V9 mu? 2-3 kişiden X9 oyun, V9 günlük kullanım mesajını gördüm. Teşekkür ederim şimdiden...
  13. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam şimdi gidip iade edeceğim. Yapacak bir şey yok. Kullanıcı yorumu yok, pil göstergesi yok, yardım istiyorum milletin modelden haberi yok ki yardım etsinler(discord üzerinden Mchose discordunda yabancı kaynaklardan bahsediyorum) iadeden sonra para hesaba geçince de pembe X9 alırım. V9 Pro...
  14. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam bu keyfimi kaçırdı. Yani diğer 2 modele böyle bir şey koyup neden buna koymazsın ki? modeli kullanan da çok yok, bir şey aradığımda bulamıyorum. Kararsızım.
  15. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam diğer modellere böyle bir şey koyup bu modele koymamış olabilirler mi? o yazılanı gördüm de biraz eski bir tarihliydi çok umursamadım.
  16. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

https://hizliresim.com/jsm1x7w bende bu şekilde.
  17. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam mikrofonu hallettim. Nasıl yaptığıma dair bir fikrim yok ama bir kaç yerdeki ayarlar açık gözüküyordu kapat aç yaptım, bir kaç yerden mikrofonun bağlantısını kesip bağladım ve yaptım. Herkes pili yazılım üzerinden görebiliyor olman lazım diyor ama göremiyorum hocam. Yazılıma güncelleme...
  18. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam kulaklık şimdi geldi. Taktım ve uygulamayı kurdum. Ancak discorda gidip yardım istememe rağmen pil göstergesini nasıl açacağımı bulamadım. Siz nasıl yapmıştınız? Ses yine önemli değil ama pili görürsem iyi olur. Ayrıca garip bir şekilde mikrofonu çalışmıyor. Yani her yere taktım, arkadan...
  19. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Eyvallah hocam tamamdır. Geldiğinde haber edeceğim.
  20. P

Mchose S9 Pro Alınır Mı?

Hocam teşekkürler. V9 Pro ve X9 diyor ama S9 da uyumlu mudur?
Geri