Arama sonuçları: *

1. O

6. Daki̇kada Fps Düşmesi̇ Tekrar Başlatinca Düzelmesi Sorunu

16 gb ram seninde mi 6. dakikada oluyor ?
  2. O

Sıcaklık değerleri normal kafama takılan neden hep 6. dakikada yapıyor ve maçtan çıkıp 10 saniye sonra tekrar girdiğimde oyun sonuna kadar sabit fps oynayabiliyorum 1664470604 Sistem aslında yeni toplandı ama dediğini uygulamamda fayda var teşekkür ediyorum
  3. O

Merhabalar . Sabit 150 fps ile lol oynarken tam 6. dakikada fps 60-70 lere düşüp oyun fazlasıyla kasıyor maçtan çıkıp tekrar girdiğimde oyun sonuna kadar sabit fps ilerliyor sorunun neyden kaynaklandığını bir şekilde bulamadım oyunu silip tekrar yükledim bir şey değişmedi yardımcı olursanız çok...
  4. O

6. DAKİKADA FPS DÜŞMESİ TEKRAR BAŞLATINCA DÜZELME

Merhabalar . Sabit 150 fps ile lol oynarken tam 6. dakikada fps 60-70 lere düşüp oyun fazlasıyla kasıyor maçtan çıkıp tekrar girdiğimde oyun sonuna kadar sabit fps ilerliyor sorunun neyden kaynaklandığını bir şekilde bulamadım oyunu silip tekrar yükledim bir şey değişmedi yardımcı olursanız çok...
  5. O

RYZEN APU SİSTEM YARDIM

Şu şekilde gösteriyor umarım doğru yeri atmışımdır :
  6. O

RYZEN APU SİSTEM YARDIM

Merhabalar. Evet sorunum dediğiniz gibi oyun başında bir sıkıntı yok 5. dakikada donmalar oluyor çıkıp hemen geri girdiğimde bir problem kalmıyor fps sabit oyunu bitirebiliyorum . Drıveri bilgisayarcı kurduğu için bilmiyorum maalesef nereden bakıldığını tarif ederseniz bakabilirim.
  7. O

RYZEN APU SİSTEM YARDIM

Evet bende ekran kartı vardı onu da dahil etti sisteme
  8. O

RYZEN APU SİSTEM YARDIM

Merhaba bilgisayar sistemleri hakkında pek bir bilgim yok . Bilgisayarcımdan uygun bir sistem istedim bu şekilde sistem topladı . Forumda apu sistem olduğunu anladım. Lol oynarken 5. dkda donmalar başlıyor oyundan çıkıp geri girdiğimde düzeliyor . ortalama 140 fps alıyorum . Bu donmaların sebebi...
Geri