Arama sonuçları: *

• Users: ssm25
  • Order by date
  1. S

30-40K Arası Gaming Laptop Önerisi

üniversiteye götürücem evde oyun oynicam kendi şehrime döndüğümde taşıması kolay olur hem diye düşünüyorum ben rog strix en çok beğendim katanalara da baktım msı ama beğenemedim. asus rog strix bence asus zephrustan daha kaliteli siz ne düşünüyorsunuz?
  2. S

:):D teşekkürrrr 1663943276 ya sizi çok uğraştırdım sağolun ama bir şey daha sorabilir miyim türkçe incelemesini yapan kanal bulamadım ingilizce de olsa olur daha düşük modelleri hep incelenmiş rica etsem bir de siz bakabilir misiniz
  3. S

attığınız videodaki laptopla önerdiğiniz farklı değil mi ben mi karıştırıyorum.
  4. S

ben çok anlamıyorum sizin gibi bilgili kişilerden öğrenmek istemiştim çok teşekkür ederim size. max-q düşük w veriyor ne demek kusura bakmayın pek bilgili değilim.
  5. S

merhaba öncelikle tavsiyen için çok teşekkürlerr sence bu bilgisayarın ekran görüntü kalitesi,ısınma ve şarjı sence nasıl çok ısınma ve fan sesi yapmaz değil mi 1663941471 teşekkürler önerin için >3 1663941854...
  6. S

30-40k arasında gaming laptop almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
Top Bottom