merhaba öncelikle tavsiyen için çok teşekkürlerr sence bu bilgisayarın ekran görüntü kalitesi,ısınma ve şarjı sence nasıl çok ısınma ve fan sesi yapmaz değil miAsus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
teşekkürler önerin için >3Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
https://www.hpstore.com.tr/hp-omen-...z-windows-10-home-4h1u3ea?ref=akakce&v=1.57.4Asus ROG Strix G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rica ederim alabileceğiniz bu bütçede en iyi cihazlardan bir tanesi.merhaba öncelikle tavsiyen için çok teşekkürlerr sence bu bilgisayarın ekran görüntü kalitesi,ısınma ve şarjı sence nasıl çok ısınma ve fan sesi yapmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler önerin için >3
Attığınız cihaz Max-Q düşük W veriyor. Attığım cihaz daha mantıklı.merhaba öncelikle tavsiyen için çok teşekkürlerr sence bu bilgisayarın ekran görüntü kalitesi,ısınma ve şarjı sence nasıl çok ısınma ve fan sesi yapmaz değil mi
teşekkürler önerin için >3
https://www.hpstore.com.tr/hp-omen-...z-windows-10-home-4h1u3ea?ref=akakce&v=1.57.4
sence hangisi daha iyi bir gaming laptop?
ben çok anlamıyorum sizin gibi bilgili kişilerden öğrenmek istemiştim çok teşekkür ederim size.Rica ederim alabileceğiniz bu bütçede en iyi cihazlardan bir tanesi.
Attığınız cihaz Max-Q düşük W veriyor. Attığım cihaz daha mantıklı.
ROG kalitesi.
Sorun değil ne demek hocam bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.ben çok anlamıyorum sizin gibi bilgili kişilerden öğrenmek istemiştim çok teşekkür ederim size.
max-q düşük w veriyor ne demek kusura bakmayın pek bilgili değilim.
attığınız videodaki laptopla önerdiğiniz farklı değil mi ben mi karıştırıyorum.Sorun değil ne demek hocam bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
ROG almanız daha iyi olur hem bütçenizde.
Pardon karıştırmışım G17 modeliymiş o bir saniye.attığınız videodaki laptopla önerdiğiniz farklı değil mi ben mi karıştırıyorum.
teşekkürrrrPardon karıştırmışım G17 modeliymiş o bir saniye.
ya sizi çok uğraştırdım sağolun ama bir şey daha sorabilir miyim türkçe incelemesini yapan kanal bulamadım ingilizce de olsa olur daha düşük modelleri hep incelenmiş rica etsem bir de siz bakabilir misinizPardon karıştırmışım G17 modeliymiş o bir saniye.
Türkçe bir şeklide kaynak bulamadım hocam bakınıyorum hala.teşekkürrrr
ya sizi çok uğraştırdım sağolun ama bir şey daha sorabilir miyim türkçe incelemesini yapan kanal bulamadım ingilizce de olsa olur daha düşük modelleri hep incelenmiş rica etsem bir de siz bakabilir misiniz
üniversiteye götürücem evde oyun oynicam kendi şehrime döndüğümde taşıması kolay olur hem diye düşünüyorum ben rog strix en çok beğendim katanalara da baktım msı ama beğenemedim.Türkçe bir şeklide kaynak bulamadım hocam bakınıyorum hala.
Zephyrus cihazlar pil gücü ile öne çıkıyor hocam, ROG'larda tam oyunculara hitap eden cihaz. İkiside alınır bana göre fakat pil gücünü çok takmıyorsanız kesinlikle ROG alın.üniversiteye götürücem evde oyun oynicam kendi şehrime döndüğümde taşıması kolay olur hem diye düşünüyorum ben rog strix en çok beğendim katanalara da baktım msı ama beğenemedim.
asus rog strix bence asus zephrustan daha kaliteli siz ne düşünüyorsunuz?
Katana cihazları eleyin çünkü sorunlu ve W değerleri düşük.üniversiteye götürücem evde oyun oynicam kendi şehrime döndüğümde taşıması kolay olur hem diye düşünüyorum ben rog strix en çok beğendim katanalara da baktım msı ama beğenemedim.
asus rog strix bence asus zephrustan daha kaliteli siz ne düşünüyorsunuz?