Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim 🔥101649 TL ASUS ROG STRİX G16 RYZEN 9 9955HX 32 RAM 1 TB RTX5070Tİ 16" 240HZ

Bu onla eşit sayılır, ryzen bi tık daha iyi.. Değerlere baktığımızdada çok daha stabil bir işlemci...
  2. S

ASUS ROG Xbox Ally 32299 TL

Yani aslında aynı yerlere değinmişiz lakin bir konuya katılmıyorum, Xbox Rog Ally X veya türevi cihazların alınması bence amelelik, Windows bir el konsolu alacağıma laptop almak daha öncelikli tercih olmalı :D
  3. S

Mevzu sadece donanım değil.. Size bir soru sorayım Full + full monster laptop mu daha iyi yoksa 5070ti lı bir Lenovo Legion 7 pro mu veya üst segment başka cihaz mı? Lenovonun elinde bir çok ürün var tüm argesini gidip te Konsola verebilir mi sizce? Steamın elinde şuan tutunabilmiş sadece Steam...
  4. S

Zamanında uyguna (20.000tl ye trendyol satıcısından) almıştım 1tb versiyonunu kılıfıyla vs. Neyse.. Zelda Breath of the wild yada Mario Oddsey vb. gibi oyunları oynadm (Tears of the kingdom da yükledim oynamadım) Problemler yaşamadım mı, açıkcası kontroller veya oyunların genel yapısı...
  5. S

Yabancı kanalların videolarını izledim genelde, Emudeck ile nintendo switch'ten tuttup dreamcastte kadar tüm emulatörleri tek çatıdan kurabilirsiniz araştırın derim. Mod kurmak ve epic-xbox çeşitli özelleştirmeler içinde Decky Loader eklentisini kurmanızı öneririm sonrasından mod mağazası...
  6. S

1 yıldır Steam Deck Oled kullanıcısıyım, kurcalamayı sevende biriyim ve şunu söylemeliyim ki çok açık ara farkla bu işin nirvanası Steam Deck'dir. Torrent-emulasyon-xbox-epic-mod desteği ne ararsan var cihazı istediğin gibi özelleştirip kullanabiliyorsun ve bunu LANET Windows olmadan...
  7. S

❌İndirim Bitti! HP Omen Max (5080 / 255HX / 32 / 1 / 2K) | 110,7 bin TL (6 taksit)

Ne sorunu var ki? Birde şu model uygun değil mi; Link
  8. S

❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB M.2 PCIe Gen5 NVMe M2 SSD 14000-10000Mb/s 8149 TL .

Ben şikayet ettim amazona sizde şikayet edin bence böyle satıcılara şans tanımamalıyız.
  9. S

❌İndirim Bitti! Mac mini m4 27.000 tl mediamarkt içerir

Pekde ucuz durmuyor, akakçeden fiyat grafiğine bakarsanız bi fırsat göremedim ben.
  10. S

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

16 pro alma nedenim ekran hzsi içindi.. gerçekten çok fark ediyor, ayriyeten iphone 12mi alalı daha 2 yıl olsada günde 3 kere sarj ediyordum pili dayanmıyordu... Ablanın kafasını biliyorum ülkenin çoğu o kafada ama işte can sıkıcı.. Şahsen kendime göre kazancım iyi olmasa bu toplara hiç...
  11. S

Ben bilgisayarımda da Linux kullanan, windowsdan nefret eden biriyim. Kısıtlamalara bende gelemiyorum ben babalar gibi apk mi yükleyip telefonu kişiselleştirebilmeliyim. Her anlamda kısıtlama var iyi bir kulaklık almak istesen APTX, Ldac kullanamıyorsun illaha Airzort Pro 3 alıcaksın. Akıllı...
  12. S

Bir iphone 16 pro kullanıcısı olarak şunu eklemek istiyorum; İlk akıllı telefonum Sony xperia xa idi 3,4 yıl bu telefonu kullandıktan sonra staja girdim 3 aylık staj paramla Xiamio Redmi Note 8 pro aldım, üniversite boyunca bu telefonla devam ettim sonrasında iş hayatımın ilk dönemlerinde...
  13. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Düzgün bi ses kartı indirimi son zamanlarda pek olmadı Creative sound blasterx g6'da indirim gelse üstüne taksitle tadından yenmez. Akakçe linki için tıkla.
  14. S

🔥İndirim APPLE Watch SE 2023 GPS + Cellular SEPETTE 11700 LİRA (MEDİAMARKT)

İndirim değil bu Biraz baktım amazonda indirimde; https://www.amazon.com.tr/Apple-Yar%C4%B1s%C4%B1-Al%C3%BCminyum-Fitness-Alg%C4%B1lama/dp/B0CHXC4WMV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=AAC7TYK5QLGR3
  15. S

🔥İndirim Anker 323 Powerbank 551₺

12W değeri pek iyi değil gibi en azından 20 olaydı...
  16. S

Yardım Kulaklık mı hoparlör mü almalıyım tavsiye?

Garantiden değişen sıfır steelseries arctis nova 7 var elimde okutayım sana uyguna :D
  17. S

Ailem hiç bana değer vermiyor

Arkadaşın uslübunda ben bir sorun görmüyorum. Tersine sizin düşünceleriniz ve üslubunuz beni rahatsız etti, "Klasik Balkan ailesi. Tomlumsal normların dışına çıkamıyorlar" seni önemsemelerinin tek yolu para kazanman, gibi bir düşüncede olman senin açıkca basit bir insan olduğunu gösteriyor...
  18. S

Ailem hiç bana değer vermiyor

ya qwoepıquqhnwej Hocam hakaret gibi söylemek istemesemde 20 yaşımdayım kısmını görene kadar 13-14 yaşında sanıyordum. Yani açıkcası bende bir problem görmüyorum. Paran mı yok öyle yada böyle iş çok git çalış. Git topdan dondurma al sıcak ve insanların çok olduğu alanda satmaya çalış bu sıcak...
  19. S

🔥İndirim Anker 325 Powerbank 20000mAh 799 TL

Fiyat arşa çıkmış 1500tl İndirim bitti.
  20. S

Minecraft Sunucu Hosting önerisi

Yaklaşık olarak 9 yıldır Minecraft sunucularıyla uğraşmaktayım ve çok çeşitli hosting sağlayıcılaruyla çalıştım ve size önerebileceklerim şu şekilde; Oculeth: Profesyonel iş yapamayacak olsanızda Oculeth F/P olarak çok iyidir lakin ayda 3,4 kere sistemleri çöktüğü için erişim sorunları olmakta...
Geri