Minecraft Sunucu Hosting önerisi

Mike Ross

80+
Reaksiyon skoru
73
4-5 arkadaşımla aternostan minecraft oynuyoruz çok fazla lag chunk yüklenmemesi vs oluyor önerebileceğiniz bir host var mı çok pahalı olmayan dünyamızı aktarabileceğimiz

Yaklaşık olarak 9 yıldır Minecraft sunucularıyla uğraşmaktayım ve çok çeşitli hosting sağlayıcılaruyla çalıştım ve size önerebileceklerim şu şekilde;

Oculeth: Profesyonel iş yapamayacak olsanızda Oculeth F/P olarak çok iyidir lakin ayda 3,4 kere sistemleri çöktüğü için erişim sorunları olmakta, bundan ötürü profesyonel herhangi bir şey yapmanızı önermem.

Exoras: Benim de yakın zamanda geçmeyi planladığım yer, fiyat olarak orta segment diyebiliriz lakin makineler güçlü duruyor ve herhangi bir çökme gözlemlemedim.

Anksoft: Bir bilgim yok, bu alanda tecrübeli bir arkadaşım exoras yerine bunu kullanmamı tavsiye ettiği için yazıyorum (henüz denemedim)

Batihost, rabisu, keyubu gibi sitelere para kazandırmaya hiç gerek yok fiyatları yüksek ve pek kaliteli hissetirmiyor açıkcası.

Dip not: Eğer 1.16+ bir sürümde Minecraft oynamayı planlıyorsanız kesinlikle 2+ GB ram ve Ryzen İşlemcili bir makine almanız faydanıza olur yoksa sistem çökmeleri ve lag - tps sorunları yaşamanız muhtemeldir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,493
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri