Arama sonuçları: *

1. Mhg3436

Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

Gö tün varsa sen koy tipinide görelim ** ergeni. 1732484274 Senin ebendir o patates, götüne montelerim onu çük kafa. Göt yok dimi sende tipini pp yapmak.
  2. Mhg3436

Sanamı düştü pp yorumlamak? Senin gibi pp ye ergence şeyler koymuyoruz. İşin yoksa çek git kardeşim. Her türlü s a l a k insanda beni buluyor.
  3. Mhg3436

PP mi niye ek'e eklediniz? 1732483565 Ve yani neyine sakin olayım. Adam (!) Geldi osura osura bir yerlerinden sallayarak yazdı gitti.
  4. Mhg3436

Ama yani Son sene başlayan abilerim de var ama başaramadılar. Ben başarısız olmak istemiyorum
  5. Mhg3436

Yani bu sene sadece tüm derslerime asılıyım yeterli
  6. Mhg3436

Rehberlikçi filan 4 yıllık istiyorsan şimdiden başla diyor.
  7. Mhg3436

Senin gibi olmayacağım merak etme. Sabahtan beri ossura ossura boş vakit geçirmiyorum. Kendin kasiyersin belli 1732481163 Onun gibi osura osura evde boş boş oturmuyorum. Böyle ***, ** kişiler olmasa dünya güzel bir yer.
  8. Mhg3436

Ne alaka pardon? Konuyla ne alakası var? 1732480590 Siz mi belirliyorsunuz kimin kasiyer olup olmadığını? Haddini bil. Böyle saygısızlık olmaz.
  9. Mhg3436

Çevremden aşırı etkileniyorum

Sen git saygılı olmayı öğren sonra gel koçum benim. Hadi bakim. ** @capsızabidin
  10. Mhg3436

Arkadaşlar 9. sınıfa gidiyorum. Hedefim okulun 1.si olmak (okulum meslek). Ve elektrik-elektronik bölümündeyim. Sizce 4 yıllık mı okumalıyım 2 yıllık mı? Etrafıma sordum 4 yıllık okuyan mühendisler işsiz kalıyor, bir yere giremiyor diyor. Her yer mühendis dolu diyorlar. peki sizce 4 yıllık mı 2...
  11. Mhg3436

Hocam öyle demek basit ama aklımda hep kaset çalan gibi dönüp duruyor. Kontrol edemiyorum. Her boş vaktimde zihnim onu önüme getiriyor.
  12. Mhg3436

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Direk konuya başlamak gerekirse çevremden aşırı etkileniyorum. Mesela sınıf arkadaşımla tartışınca, ya da bir birimizi engelleyince filan hep kendimi kötü hissediyorum. O gün ve ileri zamanlarda hep onu/ o olayı düşünüyorum. Yatarken, okuldayken, duştayken vb...
  13. Mhg3436

Toshiba Satellite model laptop siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar başlat tuşuna basıyorum ancak ekran gelmiyor. Siyah ekran da kalıyor. Hiçbir tuşda çalışmıyor. Bu sorun nasıl çözülür?
  14. Mhg3436

Orijinal FM 24 hile yapılınca donuyor

Arkadaşlar Cheat Engine ile orijinal FM 24'e maaş bütçesinde hile yapmaya çalışıyorum lakin yaptıktan sonra oyun çöküyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?
  15. Mhg3436

Bir insan için aşk şart mı?

Gerçekten doğru konuştunuz, her şey pahalandı. Bi simit çay 70 tl. E bizde elon musk ın oğlu olmadığımız için para dayanmaz kıza.
  16. Mhg3436

Bazıları diyor ya aşk hayatın anlamıdır diye ondan dedim.
  17. Mhg3436

Hocam olay sevgilim olmaması değil, ihtiyacımın olmaması.
  18. Mhg3436

Yok yani hiç bir kız arkadaş ihtiyacı duymadım bu normal mi?
  19. Mhg3436

Arkadaşlar yaşım 16. tabii siz diyeceksiniz bu yaşta sevgili ne yapacaksın ergen misin falan diye ama olay o değil. Etrafımdaki herkes ya işte "sevip terk edildi" ya da "sevdiğine açılamadı". Ama sonuçta etrafımda ki herkes az da olsa aşk yaşıyor. Ben bu yaşıma kadar hiç aşka ihtiyaç duymadım...
  20. Mhg3436

Hangi durumlarda belge alınamaz?

Kardeş belge alamazsın diyor, ne anlıyorsun? Teşekkür de belge ya hani.
Top Bottom