Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 9. sınıfa gidiyorum. Hedefim okulun 1.si olmak (okulum meslek). Ve elektrik-elektronik bölümündeyim. Sizce 4 yıllık mı okumalıyım 2 yıllık mı?
Etrafıma sordum 4 yıllık okuyan mühendisler işsiz kalıyor, bir yere giremiyor diyor. Her yer mühendis dolu diyorlar.
peki sizce 4 yıllık mı 2 yıllık mı okumalıyım?
4 yıllık okumamı söylüyorsanız benim 4 yıllık hedefim derece yapmak, derece yapmak için şimdiden çalışmaya başlamalıyım mı?

Ama yani Son sene başlayan abilerim de var ama başaramadılar. Ben başarısız olmak istemiyorum
meslek lisesi mezunlarina uni sinavinda ek puan veriliyor eger mezun oldugun bolumden devam etmek istersen elektrik elektronik muhendisligi ornek

hocam anladigim kadariyla caliskan azimli birisiniz akliniza simdiden calismak gelmesi guzel bir sey bence calisin

Ama yani Son sene başlayan abilerim de var ama başaramadılar. Ben başarısız olmak istemiyorum
Eğer yüksek siralama istiyorsan 2 sene yeterli bana 1 sene yetmisti dedigim gibi lise çok güzeldir eğlenmene bak eger fazla kafaya takarsan stres yaparsın sınavdan önceki ders grupça sınava çalışmayı bile özledim güzel günlerdi

Uygunsuz davranış
Ne alaka pardon? Konuyla ne alakası var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz mi belirliyorsunuz kimin kasiyer olup olmadığını? Haddini bil.
Böyle saygısızlık olmaz.
Sakinss ol öncelikle . Şimdi bunları düşünmene gerek yok bence 11. Sınıfta düşünürsün ben 11.sınıfım hala düşünmüyorum ...

Ekler

• Screenshot_2024-11-25-00-22-29-072_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-25-00-22-29-072_com.android.chrome.jpg
    512.1 KB · Hit: 42
Sakinss ol öncelikle . Şimdi bunları düşünmene gerek yok bence 11. Sınıfta düşünürsün ben 11.sınıfım hala düşünmüyorum ...
PP mi niye ek'e eklediniz?

Ve yani neyine sakin olayım. Adam (!) Geldi osura osura bir yerlerinden sallayarak yazdı gitti.

PP mi niye ek'e eklediniz?

Ve yani neyine sakin olayım. Adam (!) Geldi osura osura bir yerlerinden sallayarak yazdı gitti.
Çok karizmatiksin ondan

Ekler

• Screenshot_2024-11-21-00-50-10-939_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2024-11-21-00-50-10-939_com.google.android.youtube.jpg
    306.5 KB · Hit: 38
Sanamı düştü pp yorumlamak? Senin gibi pp ye ergence şeyler koymuyoruz. İşin yoksa çek git kardeşim. Her türlü slk insanda beni buluyor.
Tamam abi özür dilerim birdaha olmaz 🥔

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,341
Üyeler
184,296
Son üye