Arama sonuçları: *

1. Burakrip

Vatandan full set sistem almak istiyorum yardım pls

Tamam kanka monitör klavye mouse kulaklık ta önerirmisin
  2. Burakrip

Malesef bütün parçalar bende isterdim itopya falan filan da işte malesef vatan
  3. Burakrip

Merhaba arkadaşlar benle yaşıt olan 16 yıllık bilgisayarım artık emekli oldu bana 35 k yi aşmayan monitör klavye mouse kulaklık dahil bir sistem önerir misiniz FAKAT: PC yi Vatan dan almak gerek sorgulamayin ben sordum site ile yani fiyatmis öyle dediler neyse lütfen yardımcı olun altta benim...
  4. Burakrip

Vivo y36 modeli hangi y serileri ile uyumlu kılıf bulabilirim?

Merhaba vivo y36 kullanıyorum ve x firmadan telefon kılıfı alıcam ama firmada y36 modeline yer verilmemiş bende şunu merak ettim vivo y36 diğer y serisi ile aynı kasa tipine mi sayip yardımcı olurmusunuz ?=
  5. Burakrip

Dell inspiron 1564 ssd/ram/hdd dvd montaj/işlemci yükseltme

Merhaba Dell inspirion 1564 kullanıyorum ve bu bilgisayarı yükseltmek istiyorum. Eskiden HDD vardı 112 GB SSD ile değiştirdim ve bu disk okuyucu (ismini tam bilmiyorum CD girişi) yerine HDD takılıyormuş ne takabilirim? RAM olarak 1+4 DDR3 RAM'lerim var 1GB 4 ile değiştireceğim onun yerine ne...
  6. Burakrip

eski dell inspirion 1564 bilgisayarımı yükseltmek istiyorum.

Merhaba eski Dell insprion bilgisayarıma bazı yükseltmeler yapacağım ama SSD ne alsam bilemedim ve alacağım işlemci ile anakart Max 8 GB RAM kabul ediyor ve bu RAM 1333MHz ama desteklenen 1066MHz fazla MHz sıkıntı çıkarılmı alacağım ürünler ve mevcut ürünler: Alacağım ürünler. İşlemci: Intel...
  7. Burakrip

işlemcimi yükseltmek istiyorum yardımcı olutmusunuz ?

merhaba i3 330 m olan leptop işlemcisini maximum nekadar yüksele bilirse yükseltmek istiyorum yarıdım edermisiniz. leptop dell inspirion 1564
  8. Burakrip

doğum günü hediyesi önerebilirmisin

merhaba arkadaşlar en yakın ( 8 yıllık ) arkadaşımım doğum günü yarın olduğunu unuttum bana bilgisayardan yapılabilecek bir şey önerebilir misiniz? lütfen . yaşı 14 erkek gerçek dost deyil Kardeş
  9. Burakrip

merhaba lütfen biri PowerPoint sorunuma çözüm bulsun

merhaba ben windows 7 kullanıcısıyım herşeyini sevdim ama sunum yapmak çaılışıyorum olmuyor bir hata veriyor lütfen biri yardım etsin sunum ödevim salı gününe yardım edin lütfeniçin powerpoint indirmeye
  10. Burakrip

samsung hangii telefon alınır

8000 k 1666292521 8 bin tl
  11. Burakrip

samsung hangii telefon alınır

samsung telefon almak istiyorum 128 gb depolama hafızası olsa yeter
  12. Burakrip

15 k max bütce fiyatının en iyisi toplama pc

merhaba yakınım benden bir bilgisayar toplamamı istedi bende sazan gibi atladım bana sistem önerebilir misiniz?. NOT:ekran kartı 2. el olabilir rtx pc lazım ..
  13. Burakrip

kız arkadaşa alınabilecek anlamlı hediye bütce 250 tl

noproblem 1664651819 sen nasıl bir kralsın ya çok teşekkür ederim
  14. Burakrip

2500 tl bütçem var hangi ekran kartı alayım

işlemciyle ekran kartını iyi seçmelisin işlemci ekran kartını beslemeli arkadaşımda 1660 ti var ama işlemci i7 3. nesil iyi tercih etmelisin SAPPHIRE 11315-01-20g Pulse Amd Radeon Rx 6400 4gb 64 Bit Gddr6 Ekran Kartı bu alabilirsin galiba ama diyerlerinin fikride önemli ben bi tık cahilim
  15. Burakrip

öhöm 8 yıllık bir arkadaşlık ondan çok deyer veriyorum benim doğum günümde ikimizin oldu bir kupa yaptırmıştı
  16. Burakrip

Sizce tekvando mu kick boks mu?

hocam şimdi kendi fikrin şimdi istedin bir şeyi yapmak var bide istemedin bir şey isteyipte zor olmasımı yoksa istemeyipte kolay olmasımı ?
  17. Burakrip

Maxsimum 9k ya sistem soylermisiniz

apu mu yoksa ekran kartlımı ?
  18. Burakrip

güzel teşekkür ederim
  19. Burakrip

Sizce tekvando mu kick boks mu?

ee :D obende yok malesef asosyal bir insanım genelde
Geri