İbrahim077
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 9000
Fiyat performans olsun lütfen
ekran kartlı sistem bekleme pek bu bütçeye indirimsizFiyat performans olsun lütfen
Kanka durum böyle gerektiriyorekran kartlı sistem bekleme pek bu bütçeye indirimsiz
11 e çıkabilirsen 0 sistem var elimd
Maalesef11 e çıkabilirsen 0 sistem var elimde![]()
Üniversite için Alıcam simdilik bütçem 9k daha fazlası da gelmiyor ders çalışıp arada arkadaşlarla takilcam 9k ya umarım bulurumKNK BU SORUYU DÜN SORUCAKTIN DÜN VATANDA 2060 SİSTEM VERDİLER 9K YA ZAMANLAMAN ÇOK KÖTÜ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beklemeni tavsiye ederim itopya 3050 sistemi 11bin e satmışlar şuan bitmiş çok iyi fiyat piyasa göre itopyayı takip edişn
Ekran kartli olursa güzel olurapu mu yoksa ekran kartlımı ?
ben satıyorum daha iyisini aldim.istersen düşünebilirsiv![]()
6 AYLİK GAMİNG KASA TR GARANTİLİ ACİL - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1054984241
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Biraz indirim yaparsan alabilirimben satıyorum daha iyisini aldim.istersen düşünebilirsin![]()
6 AYLİK GAMİNG KASA TR GARANTİLİ ACİL - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1054984241
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bi hafta bekleyelim acelen yoksa bi kaç yazan oldu yeni koydum ilana satilmazsa 9 bine gel test et kutusu faturasiyla vereyim.oyun testi flnda yaparsin evim müsait.sahibinden yaz bi kere ordan haberleşiriz. veya whatsap yaz.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz indirim yaparsan alabilirim