Maxsimum 9k ya sistem soylermisiniz

kaçırdın vardı bugun ve dun

apu mu yoksa ekran kartlımı ?

KNK BU SORUYU DÜN SORUCAKTIN DÜN VATANDA 2060 SİSTEM VERDİLER 9K YA ZAMANLAMAN ÇOK KÖTÜ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beklemeni tavsiye ederim itopya 3050 sistemi 11bin e satmışlar şuan bitmiş çok iyi fiyat piyasa göre itopyayı takip edişn

Son düzenleme:
ekran kartlı sistem bekleme pek bu bütçeye indirimsiz
Kanka durum böyle gerektiriyor

11 e çıkabilirsen 0 sistem var elimd
11 e çıkabilirsen 0 sistem var elimde
Maalesef:(

KNK BU SORUYU DÜN SORUCAKTIN DÜN VATANDA 2060 SİSTEM VERDİLER 9K YA ZAMANLAMAN ÇOK KÖTÜ

beklemeni tavsiye ederim itopya 3050 sistemi 11bin e satmışlar şuan bitmiş çok iyi fiyat piyasa göre itopyayı takip edişn
Üniversite için Alıcam simdilik bütçem 9k daha fazlası da gelmiyor ders çalışıp arada arkadaşlarla takilcam 9k ya umarım bulurum

apu almayiniz pişman olursunuz 2ci el veya fiyati yükseltip iyi bişey almanizi tavsiye ederim.

ben satıyorum daha iyisini aldim.istersen düşünebilirsiv

ben satıyorum daha iyisini aldim.istersen düşünebilirsin
Biraz indirim yaparsan alabilirim

Biraz indirim yaparsan alabilirim
bi hafta bekleyelim acelen yoksa bi kaç yazan oldu yeni koydum ilana satilmazsa 9 bine gel test et kutusu faturasiyla vereyim.oyun testi flnda yaparsin evim müsait.sahibinden yaz bi kere ordan haberleşiriz. veya whatsap yaz.

ikinci el 6600 lü yada 2060 lı sistem kovala yada her yeri takip et dün 2060lı sıfır sistem çıktı 8k ya 1660ti lı sistem çıkmıştı bu tarz sistemler bekle

Geri