Arama sonuçları: *

1. T

MediaMarkt vs Vatan Hangisinden Alınır?

İkisinde de fiyatlar aynı hocam o yüzden sordum
  2. T

MediaMarkt vs Vatan Hangisinden Alınır?

Merhaba yakında bir iphone 16 pro satın alacağım sizce hangisinden almak daha mantıklı hangisi daha ilgili veya sorunsuz?
  3. T

Yeni alınan iPhone 15 şarjı çabuk bitiyor

Evet 18 ama 2 günlük bi cihaza göre bu kadar çabuk bitmesi normal değil bence
  4. T

Hocam telefonu alalı 2 gün oldu sadece o yüzden bunu attım daha öncesi yok malesef
  5. T

1734343788 Doğru attım değil mi
  6. T

2 gün önce iPhone 15 aldım MediaMarkt'tan sıfır bir şekilde fakat şarjı inanılmaz hızlı düşüyor çoğu ayarları yapmama rağmen. Telefon yeni oldugu için mi bu durum böyle? 2 dakika da 1 şarj yiyor hemen hemen. Sizce ne yapmalıyım?
  7. T

Medieval Dynasty Epic Games'e Co-op Ne Zaman Gelecek?

Merhaba oyunun Co-op versiyonu Steam'de var fakat Epic Games'de yok tahmini ne zaman gelir bilen var mı aylardır bekliyoruz bunu https://store.epicgames.com/en-US/p/medieval-dynasty
  8. T

Puff bar Center güvenli mi?

Merhaba bu uygulamadan satın alan var mı güvenli midir? https://puffbarcenter.com/
  9. T

Yardım Warzone 2.0 Yeni başladım Ne Yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba oyun hakkında pek bir bilgim yok yeni başladım oyuna girdiğimde sürekli ölüyorum silah seviyesi falan varmıs hiçbir bilgim yok hangi silah daha iyi hiçbir bilgim yok bana kısaca açıklar mısınız oyun zevkini nasıl daha fazla arttırabilirim?
  10. T

Yardım DLSS 3.0 Frame Generation Açamıyorum

merhabalar bu 2000 serisi 3000 serisi kartlarda frame generation özelliği açılıyor diye bi muhabbet vardı videoları izledim aynılarını yaptım ama bence açılmıyor kartım rtx 2060 sebebi nedir bilen var mı ? buraya yapıştırıyorum modu fakat olmuyor
  11. T

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

en iyisi bi dlss den devam edelim
  12. T

amdninki etki ediyor mu dlssden iyi mi
  13. T

Videoda denilen her şeyi yapmama rağmen açılmadı bu özellik kartım rtx 2060 sebebini bilen var mı 1704105998 hocam sen yapabildin mi ?
  14. T

ben de dlss frame açamıyorum sebebini bilen yok mu
  15. T

beyler benim kart rtx 2060 videoda anlatılan her şeyi yapmama rağmen hala açılmıyor özellik sebebini bilen var mı ? 1704018831 cyberpunkda deniyorum ama açılmıyor videoda gösterilen her seyi yaptım
  16. T

HOCAM OYUN ALAN WAKE 2 DESTEKLİYOR 1703964727 AMA BENDE NEDEN OLMADI ANLAMADIM
  17. T

VİDEO DA DENİLEN HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN NEDEN AÇAMIYORUM BU ÖZELLİĞİ ?
  18. T

BEN BU MODU YÜKLEDİM FAKAT OYUNDA NASIL AKTİF HALE GETİRİCEM BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
Geri