Arama sonuçları: *

1. Kaptan-ı Derya

Mevcut Masaüstü Bilgisyar Sistemim İçin Güncelleme Önerileri

Bir araştırayım eyvallah 👍🏻
  2. Kaptan-ı Derya

Valla bir sefer patlattım psu buda patlamasın :D Allahtan Anakart ve PSU ile kurtulmuştuk.
  3. Kaptan-ı Derya

Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız ve ilginiz için 🙏 Siteye giremedim işlerden dolayı. Kredi ödediğim ve ev geçindirdiğim için şuanlık ram ne kadar bana iyi gelecekse de imkan dahilinde alamam gibi. Elimdeki Rami satıp 2x16gb kit halinde ucuz bulursam belki. O zaman genel itibariyle tüm...
  4. Kaptan-ı Derya

İlerdeki hedefim ekran kartı değişimi şuanlık 1080P üzmüyor hocam. 1770383520 Var mı kasa önerisi? Birde kasa içinden çıkan psu ne kadar sağlıklı olur ileriye dönük bir sistem yapmak istiyorum parça parça.
  5. Kaptan-ı Derya

Arkadaşlar Sistemim; Anakart: Asus B650m-r İşlemci : Ryzen 7500F Soğutucu: Kule Tipi Bakır Borulu Fan (Marka bilmiyorum) Ram : Xpg Lancer Blade Black 16 GB 6000 Mhz CL48 (tek modül) Ssd : Kioxia Exceria Plus G3 M2 SSD 1TB Ekran K: MSI RX 6700 XT Mech 2X 12 GB Ekran Kartı Psu...
  6. Kaptan-ı Derya

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1699₺ (3 taksit)

Bende 8bitdo ultimate 2c var plastik kalitesi hissiyatı çok güzel bunun görsellerine detaylı baktım ve hepsiburadaki yorumlarıda inceledim plastik kalitesini beğenmedim fabrika hataları vs. Birde ben yumuşak ve ses çıkarmayan bir kol tercih ediyorum bu kol mekanik klavye gibi ses çıkarıyormuş...
  7. Kaptan-ı Derya

🔥İndirim 🔥 XFX RX 9060 XT Swift Gaming Edition OC Ekran Kartı - 15.999TL!

Şuan 18k ya var ama zaten burası indirim yeri o fiyata kasım indirimlerinde düştü. Şuanki fiyatına bile baksan 2-3k daha verir 16gb olanı alırdım.
  8. Kaptan-ı Derya

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 3400G işlemci Asus A520m-k ddr4 Anakartla uyumlu mu.?

Eyvallah Reis evet destekliyormuş sipariş verdik direk (y)
  9. Kaptan-ı Derya

Arkadaşlar Asusun canlı desteğine bağlanıp uyumlu olduğunu öğrendim teşekkür ederim.
  10. Kaptan-ı Derya

Eski işlemcisini almak istesek 6k fiyatı var bende dedim AMD Ryzen 5 3400G alsak uyumlu olur mu çalışır mı. Çalışmazsa bu sefer elimizde sıfır bir anakart ve sıfır bir işlemci bunun üstüne çalışmayan bir kasa olmasından korkuyorum :) 1765346603 Anakartın sitesinde bu şekil yazıyor 4000 serisine...
  11. Kaptan-ı Derya

Ya şöyle bu kasa arkadaşımın B450 anakartı ve ryzen 4650G işlemcisi vardı bilgisayarcı demiş anakartın bozuk diye. Bende dedim B450 yerine A520 al daha ucuz geldi anakart taktım ben 4650g işlemciyi çalışmadı bilgisayar sonra yapay zekaya sordum A520 olduğu için bios güncellemesiyle çalışır dedi...
  12. Kaptan-ı Derya

Arkadaşlar günaydın cümleten. AMD Ryzen 5 3400G işlemci Asus A520m-k ddr4 Anakartla uyumlu mu.? Anakartın biosunu güncelledim en son bios yüklü. Gemini uyumsuz diyor chat cpt uyumlu diyor. Kafam karıştı bilen arkadaşlar cevap verirse mutlu alırım o işlemciyi alacağım çünkü
  13. Kaptan-ı Derya

❌İndirim Bitti! KİNGSTON BEAST CL30 6000MHZ SEPETTE 3999 TL

Ya bende xpg nin 16gb tek modül 6000mhz cl48 rami var başıma bela oldu bulamıyorum cl48 bu rami alsam yine cl48 de çalışır mı sorun yaşar mıyım performans düşer mi
  14. Kaptan-ı Derya

30 bin tl bühçe ile intel arc b580 sistem önerisi

Dün gece donanım arşivi instagram storysinde paylaşılan game garaj zarvix 5A modeli iyi bence bütçeyi 3 bin aşıyor ama peşin fiyatına 10 taksit seçeneği var 7500f + 9060xt 16gb
  15. Kaptan-ı Derya

7500 f için anakart önerisi

O kadar detay bilmiyorum benim ki hava soğutma f/p olarak almıştım siz tabi biraz daha üst seviye bir kart bakıyorsunuz sanırım :D
  16. Kaptan-ı Derya

7500 f için anakart önerisi

Ben asus B650m-r modelini almıştım memnunum 2 ad. m2 mevcut öneririm B650m-r link
  17. Kaptan-ı Derya

🔥İndirim Delta GPS-750FB Platinum PSU 2.940 TL

Ryzen 7500f ve 3080ti ile kullanılır mı
Geri