Bütçen varsa AM5 yapmak mantıklı ama bütçen yoksa sırf ddr5 16gb ramler bile 15k civarı. Beni idare etsin şimdilik fazla masraf yapmiyim dersen ekran kartı...
Yapay Zeka bu şekil bir cevap vermiş mantıklı da söylemiş bunları dene
İkinci el anakartlarda bu durum oldukça yaygındır. Anakart jaklarınızın gerçekten...
Bende aynı görüşteyim Sistemi komple satıp üstüne nakitinide ekleyip 2.elde yine sistem kovalayabilirsin. Eğer sadece Ekran kartı değişeceksen de alırken...
Yazdığım fiyatların aynısına sana link attım ne konusuyon hala.
Kimisinde param güvende var kimisinde yok pazarlık yapılmamş halleri. Pazarlık olsa totalde...
Benimde başıma gelmişti ama garanti vs. yoktu aynı dediğin gibi starta bastım ve kapandı bilgisayar yanık kokusu geldi. Kontrol ettiğimde sadece anakart ve...
Hocam 3080 ile aralarında 3-5 fps oynayan kart 4070 hem o kartın çıkışında mining bitti yani temiz kartlardır. Birde güç tüketimi 200w oldukça düşük dlls...
Temizini bulmak zor en azından bakımlı olanını alın test ederek.
1786092648
O zaman kendi anakartınızı satıp daha büyük bir anakart gerekiyor size pek...
Bence Anakart yerine ekran kartını sat zaten hem çok güç tüketiyor hemde dlls 2 onu satıp yine 2.el 4070 al üstüne temizliğine göre 3-5 koyarsın diye tahmin...
Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa...