Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa ekran kartını arkadaşının kasasına tak o şekil dene. Ben genelde o şekil yapıyorum bilenler cevaplıyor zaten çokta güzel sistem yapmışsın bu...
Kardeşime ilk çıktığında almıştık 2k monitörde kullanıyor ve hergün aralıksız oyun oynar hiçbir hata vs. duymadım. Bende sonradan aldım bende de sorun yok şimdilik :)
Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız ve ilginiz için 🙏 Siteye giremedim işlerden dolayı. Kredi ödediğim ve ev geçindirdiğim için şuanlık ram ne kadar bana iyi gelecekse de imkan dahilinde alamam gibi. Elimdeki Rami satıp 2x16gb kit halinde ucuz bulursam belki. O zaman genel itibariyle tüm...
İlerdeki hedefim ekran kartı değişimi şuanlık 1080P üzmüyor hocam.
1770383520
Var mı kasa önerisi? Birde kasa içinden çıkan psu ne kadar sağlıklı olur ileriye dönük bir sistem yapmak istiyorum parça parça.
Bende 8bitdo ultimate 2c var plastik kalitesi hissiyatı çok güzel bunun görsellerine detaylı baktım ve hepsiburadaki yorumlarıda inceledim plastik kalitesini beğenmedim fabrika hataları vs. Birde ben yumuşak ve ses çıkarmayan bir kol tercih ediyorum bu kol mekanik klavye gibi ses çıkarıyormuş...