Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız ve ilginiz için 🙏 Siteye giremedim işlerden dolayı. Kredi ödediğim ve ev geçindirdiğim için şuanlık ram ne kadar bana iyi gelecekse de imkan dahilinde alamam gibi. Elimdeki Rami satıp 2x16gb kit halinde ucuz bulursam belki. O zaman genel itibariyle tüm...
İlerdeki hedefim ekran kartı değişimi şuanlık 1080P üzmüyor hocam.
1770383520
Var mı kasa önerisi? Birde kasa içinden çıkan psu ne kadar sağlıklı olur ileriye dönük bir sistem yapmak istiyorum parça parça.
Bende 8bitdo ultimate 2c var plastik kalitesi hissiyatı çok güzel bunun görsellerine detaylı baktım ve hepsiburadaki yorumlarıda inceledim plastik kalitesini beğenmedim fabrika hataları vs. Birde ben yumuşak ve ses çıkarmayan bir kol tercih ediyorum bu kol mekanik klavye gibi ses çıkarıyormuş...
Eski işlemcisini almak istesek 6k fiyatı var bende dedim AMD Ryzen 5 3400G alsak uyumlu olur mu çalışır mı. Çalışmazsa bu sefer elimizde sıfır bir anakart ve sıfır bir işlemci bunun üstüne çalışmayan bir kasa olmasından korkuyorum :)
1765346603
Anakartın sitesinde bu şekil yazıyor 4000 serisine...
Ya şöyle bu kasa arkadaşımın B450 anakartı ve ryzen 4650G işlemcisi vardı bilgisayarcı demiş anakartın bozuk diye. Bende dedim B450 yerine A520 al daha ucuz geldi anakart taktım ben 4650g işlemciyi çalışmadı bilgisayar sonra yapay zekaya sordum A520 olduğu için bios güncellemesiyle çalışır dedi...